Beograd Lifestyle

Fileri Beograd: Top 10 klinika za ubrizgavanje filera u Beogradu

fileri za usne beograd
Foto: Karolina Devrim

Dermalni fileri, među kojima su hijaluronski fileri u Beogradu, pa i u celoj Srbiji najpopularniji, su sve traženiji estetski zahvat, koji bi trebalo da obavljaju isključivo licencirana lica, u proverenim poliklinikama, estetskim centrima i salonima. Sigurno već znate da uz svaki estetski zahvat, pa i onaj sa filerima, ide i rizik da ne ispadne kako ste želeli, a nekad može doći i do većih komplikacija. 

Zato je od velike važnosti za koga ćete se odlučiti za ubrizgavanje filera za usne u Beogradu, kao i za koje ćete se filere odlučiti. Zato je neophodno napraviti selekciju i odabrati proverenu polikliniku i specijalistu. Već smo pisali o tome gde su najbolji fileri u Novom Sadu.

Kada su u pitanju fileri Beograd je mesto u kom možete pronaći više stotina stručnjaka i klinika za njihovu ugradnju. Istražili smo kako dosadašnji klijenti ocenjuju različite poliklinike i estetske centre u Beogradu gde se, između ostalog, nudi i usluga ubrizgavanja filera za lice i usne i došli do liste od TOP 10 najboljih mesta u Beogradu za ugradnju filera

Pre toga, napravićemo kratki osvrt na to šta su fileri i koji dermalni fileri važe za najpopularnije filere u Beogradu.

Fileri – šta su fileri i gde se sve fileri mogu ugraditi?

Fileri predstavljaju različite prirodne supstance koje se ubrizgavaju u kožu s ciljem poboljšanja izgleda u tom predelu, po želji klijenta. Direktna injekcija filera trebalo bi tačno da pogodi targetirano područje, minimalizuje bore, ali i izvrši i mnogobrojne druge korekcije, kao što su povećanje usana i drugih delova lica i tela, ili potpuna promena oblika, npr. nosa. 

Najprostije rečeno – fileri služe podmlađivanju ili estetskom korigovanju određenih delova lica i tela. Najpopularniji fileri u Beogradu, ali i svim drugim zemljama i gradovima gde su fileri popularni jesu hijaluronski fileri.

Kada su u pitanju hijaluronski fileri Beograd je pun mesta na kojima se oni mogu ugraditi, a najpopularniji zahvat je povećanje usana hijaluronom, mada se hijaluron često koristi i za popunjavanje bora, a neretko i nehiruršku korekciju nosa

Zavisno od efekta koji se želi postići, treba birati i vrstu filera, ali ono što važi za sve jeste da se uvek treba odlučiti za mesto koje je proverene reputacije i u kome rade najstručnija lica. Istražili smo reputaciju i iskustva pacijenata koji su prionuli na ugradnju filera u Beogradu, a TOP 10 mesta za filere do kojih smo došli saznajte u narednim pasusima. 

fileri beograd

 

Dr Colić – poznata estetska klinika u Beogradu

Sigurno ste već čuli za Dr Colić estetsku kliniku, a ako niste, onda ste bar u obližnjoj drogeriji ili apoteci videli neki od kozmetičkih proizvoda sa nazivom Dr Colić. Dr Colić klinika za estetske zahvate prva je privatna zdravstvena ustanova u zemlji, otvorena još davne 1989. godine.

Od tada do danas, klinika je izgradila vrhunsku reputaciju i pozicionirala se kao respektabilna bolnica sa hiljadama zadovoljnih klijenata koji govore u prilog tome.  Specijalnu bolnicu za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “Colić” osnovala su dvojica Colića – prim. dr Milan Colić i prof. dr Miodrag Colić, čije zavidne biografije na polju hirurgije, ali i u naučnim dostignućima, dodatno ulivaju poverenje pacijentima. 

Kada je reč o filerima – bolnica Dr Colić nudi mnoštvo usluga koji podrazumevaju tretmane Juvaderm hijalurnoskim filerima, kao što je korekcija bora, ali i povećanje usana hijaluronom, korekciju nosa i mnoge druge. 

Sitehttps://www.dr-colic.com/

Adresa klinike Dr Colic: Surdulička 5

Kontakt: +381 11 3699 801; +381 11 3699 807; +381 11 3699 808;

Radno vreme: 00-24č

Dr Prodanović – popularni Juvederm hijalurnoski fileri Beograd

Juvederm hijaluronski fileri važe za primer kvaliteta u svetu filera, a dr Prodanović u Beogradu koristi upravo ove filere za mnogobrojne estetske intervencije koje podrazumevaju ubrizgavanje filera. 

Estetska i anti-aging medicina jesu specijalnost doktora Prodanovića, a najčešći estetski zahvat koji obavlja jeste povećanje usana hijaluronom, ali i nehirurška korekcija nosa filerima. Dr Srđan Prodanović stekao je veliku popularnost i prepoznat je kao jedan od najboljih za ubrizgavanje filera u Beogradu. 

Instagram@dr.prodanovic

Adresa: Bulevar umetnosti 17

Kontakt: +38169 2698930

Radno vreme: 13:00–19:00č, svakog dana osim nedeljom

Poliklinika Pekić – provereno dobro ubrizgavanje filera u Beogradu 

Polikliika Pekić u cilju ulepšavanja i podmlađivanja filerima, koristi najbolje hijaluronske filere, a klijenti koji su se odlučili za ubrizgravanje hijalurona u Beogradu u ovoj poliklinici, imaju samo reči hvale za nju i za doktore koji tu rade.

fileri poliklinika beograd

 

Hijanuronski fileri koje koriste u Pekić tretmanima estetske medicine ubrizgavaju se uz individualni pristup i skladno ličnom izgledu i stilu. Poliklinika Pekić počela je sa radom u Novom Sadu, a posle nekoliko godina započela s poslovanjem i u Beogradu, te su ovako njihovi hijaluronski fileri Beograd učinili bogatijim za još jednu opciju za ubrizgavanje najboljih Jevederm filera. 

Site: https://www.poliklinika.rs/beograd/lepota/estetska-medicina/zakazite-tretman-hijaluronskim-filerima 

Adresa poliklinike Pekić u Beogradu: Bulevar Zorana Đinđića 123g, lokal 6

Kontakt: 011/409-03-83 ili +38165/804-08-50

Radno vreme: radnim danima 09:00–20:00č, subotom 09:00–15:00, nedeljom ne radi

Rea Medika – Hijalurnoski fileri u novoj poliklinici 

Relativno nova poliklinika, otvorena 2018. godine, ali u okviru koje rade stručnjaci velikog iskustva, jeste Rea Medika u Beogradu, koja kao jednu od usluga nudi i povećanje usana hijaluronom. 

Zavisno od želje klijenata, u Rea Medika klinici koristiće se manje ili više hijalurona, kojim će se dobiti i prirodnije, blago uvećanje usana ili veće uvećanje usana, koje izgleda manje prirodno, zbog veće promene na licu. Iskustva dosadašnjih pacijenata Rea Medike mogu se videti u galeriji sajta i na Instagram stranici ove klinike. Osim povećanja usana, podmlađivanje lica filerima pomoću različitih tretmana čest je zahtev u poliklinici. 

Site: https://www.reamedika.rs/ 

Adresa Rea Medica: Milovana Marinkovića 23

Kontakt: +38169/445-5601

Radno vreme: radnim danima 09:00–22:00č, subotom 09:00–15:00, nedeljom ne radi

Lip Boutique – Estetski centar 

Lip Boutique osim popularnih hijaluronskih filera, koji se posle nekog vremena razgrađuju, zbog čega im je rok trajanja ograničen, nudi i ubrizgavanje filera kod kojih efekti nisu prolazni već ostaju zauvek. Lip Boutique, kao što naziv ovog estetskog centra glasi, najviše se bavi povećanjem usana, što je i najčešća želja klijenata, odnosno zahvat koji je najpopularniji. 

Estetski centar Lip Boutique na svom sajtu ima mnoštvo recenzija zadovoljnih klijenata, koji tvrde da ih je ovde dočekalo prijatno i stručno osoblje, koje ih je pažljivo vodilo kroz čitav proces i savetovalo u skladu sa individualnim potrebama, izgledom i željama. 

Site: http://lipboutiquecentar.com/ 

Adresa Lip Boutique-a: Vojislava Ilića 45

Kontakt: +381652080596

Radno vreme: ponedeljak – petak 12:00 do 21:00, subota 12:00 do 17:00, nedeljom ne radi

Anti Aging Studio dr Anica Jevremović – popularni hijaluronski fileri

Anti Aging Studio dr Anica Jevremović još jedan je od popularnih estetskih centara u kojima se nudi i usluga ubrizgavanja filera u Beogradu. Kao što sam naziv ovog studija kaže – u njemu se pre svega nude tretmani sa anti age efektom, ali i mnogi drugi, kao što su: epilacija, hemijski piling i slično. 

Hijaluronski fileri za usne Beograd u Anti Aging Studiju koriste se za popunjavanje bora, usana, pa i konturisanja lica, ali i sveukupnu hidrataciju, poboljšanje elastičnosti i tonusa kože.  Dr Anica Jevremović neguje prirodnost kod svojih klijentkinja i više insistira na rezultatima koji odišu negovanošću, nego veštačkim izgledom.

Site: https://www.antiaging.rs/ 

Adresa Anti Aging Studio: Vlajkovićeva 6

Kontakt: +381652080596

Radno vreme: ponedeljak – subota 09:00 – 20:00č

DermaVille – sveobuhvatni estetski centar

Hijaluronski fileri samo su deo usluga koje su deo ponude ovog estetskog centra, a u njemu se svaka dama može srediti od glave do pete, i to bukvalno. Od raznovrsnih tretmana tela, pa do izbeljivanja zuba i tretmana lica koji rezultiraju najrazličitijim efektima, u DermaVillu ćete naići na čitav dijapazon usluga koje su tu s jednim ciljem – da vas ulepšaju. 

Svi ti tretmani, sa hijaluronskim filerima kao najpopularnijim, tu su radi ulepšavanja i podmlađivanja kože i tela, a daju provereno dobre rezultate. Zaposleni u DermaVille-u imaju puno iskustva, znanja i stručnosti, o čemu govore i iskustva mnogih zadovoljnih klijenata ovog centra. 

Site: www.dermaville.rs

Adresa DermaVille: Jurija Gagarina 12a/2 Iris, Belville

Kontakt: +381 11 630 34 34; +381 66 630 34 34

Radno vreme: ponedeljak – subota 09:00 – 20:00č

Atlas estetic – Aqua fileri za usne u Beogradu 

Atlas estetic predstavlja tipičan centar estetske hirurgije, u kome ćete pronaći estetsku hiruršku intervenciju po želji. Ovde su najzastupljenije usluge kao što su: korekcija nosa, jagodica, ali i podizanje i uvećanje grudi, pa i različite vrste filera za ubrizgavanje, s različitim ciljem, odnosno svrhom zahvata. 

Osim hijaluronskih filera, Atlas estetic posebno se izdvaja ponudom Aqua filera. Aquafilling je gel čiji je sastav 98% vode i 2% poliamida. Reč je o nehirurškoj intervenciji, koja se može primenjivati sa ciljem povećanja grudi, zadnjice, ali i radi korekcije lica, odnosno nekih njegovih delova. 

Site: www.atlasestetika.rs 

Adresa Atlas estetic: Osmana Đikića 3

Kontakt: +38111 785 88 88; +38160 3292 411

Radno vreme: 0 – 24č

Dr Ćirić – odlični dermalni fileri u Beogradu

Dermalni fileri u ponudi su i ove klinike za plastičnu hirurgiju. Dr Ćirić neguje svež, prirodan i “neoperisan” izgled i upravo prema takvim intervencijama ova klinika je i poznata. Postoji više opcija dermalnih filera za koje se možete odlučiti u ovoj estetskoj klinici, a među njima su prirodni dermalni fileri, od sopstvene masti, kao i hijaluronski fileri, najtraženiji. 

Dr Bojan Ćirić, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, sa preko 30 godina iskustva, ima na stotine zadovoljnih klijenata, a kod njega su pregled i konsultacije za svaku intervenciju obavezne. 

Site: www.drciric.com

Adresa: Teodora Drajzera 13

Kontakt: +381 65 30 66 989

Radno vreme: 09:00-13:00č

Diva poliklinika dr Bogdanović  – estetski i dermatološki zahvati 

Diva poliklinika dr Bogdanović može se pohvaliti sjajnim, ekspertskim timom, a sama dr Svetlana Bogdanović je pre više od dve decenije počela sa antiage medicinom, uz dermatološke i hirurške lasere – prva na našim prostorima!

Danas u Diva poliklinici rade i mnogi drugi doktori specijalisti, kako estetske hirurgije, tako i dermavenerologije, a sve s jednim ciljem – da klijentima pruže ono što im je potrebno, i to na najstručniji način. 

Diva poliklinika nudi pregršt usluga, među kojima su zahvati i tretmani podmlađivanja najpopularniji, a među njima se ističu i popularni hijaluronski fileri. Ovde se hijaluronski fileri ubrizgavaju radi podmlađivanja vrata, dekoltea, lica, pa čak i šaka i radi popunjavanja sitnih ožiljaka, ali i povećanja usana. 

Site: https://www.divaclinic.com/ 

Adresa: Kosovska 34, Njegoševa 19a, Antifašističke borbe 37 

Kontakt: +381 63 338 334, +381 11 ‎3242841, +381 63 29 16 21, +381 63 29 19 19

Radno vreme: 09:00-20:00č radnim danima, subotom 09:00-15:00č

ubrizgavanje hijalurona usne podmladjivanje fileri beograd

 

Koja je cena ugradnje filera u Beogradu?

Kada je u pitanju povećanje usana hijaluronom cena retko gde odudara od tržišne, a otprilike se kreće u rasponu od 180€ pa sve do 300€. Svakako, savetujemo da ne štedite na filerima i da cena ne bude odučujuća kada birate kod koga ćete ih ubrizgati.

Bilo da je u pitanju ubrizgavanje hijalurona u usne ili korišćenje filera radi nekog drugog estetskog zahvata, ovde nipošto nemojte davati prednost povoljnosti na račun kvaliteta!

Kao što vidite, kada su u pitanju hijaluronski fileri Beograd je mesto gde možete pronaći veliki broj estetskih centara u čijoj se ponudi nalaze, kao i druge vrste filera. Raspitajte se i opredelite za najbolje. 

Takođe, opsežno se informišite i o samim filerima, njihovim pogodnostima, ali i nuspojavama. Iako su fileri uglavnom prirodni, oni se, na primer, ne preporučuju osobama koje su sklone autoimunim bolestima. Uvek savetujemo da se konsultujete sa svojim lekarom pre odlaska na sam zahvat, a tek potom izaberete i pouzdanu polikliniku.

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Za mladu dokorku Mariju Grujić ne znam ali kod dr Nine Šijan ni na edukaciju ni na ulepšavanje pogotovo ne na operaciju- nikad

126 Shares
126 Shares
Share via
Copy link