Beograd Top 10

Ultrazvuk Beograd: TOP 10 mesta za ultrazvuk i 4D ultrazvuk u Beogradu

ultrazvuk beograd

Ultrazvuk Beograd –  ultrazvučne preglede možete obaviti u mnogobrojnim državnim i privatnim klinikama, gde se ultrazvuk koristi kao dijagnostički metod, odnosno za snimanje unutrašnjih organa i uočavanje potencijalnih problema. Takođe, ultrazvuk široku primenu pronalazi i kod praćenja trudnoće i ploda, kada se obično koristi 4D ultrazvuk. Kada je u pitanju trenutno najtraženiji 4D ultrazvuk Beograd zaista obiluje mestima na kojima i njega možete pronaći.

Ordinacije ultrazvučne dijagnostike u Beogradu specijalizovane su isključivo za polje ultrazvučne dijagnostike, ali postoje i klinike koje u svojoj ponudi obuhvataju čitav niz usluga, a ultrazvuk je samo jedna od njih. No, nećemo dužiti, znamo šta vas zanima: kako vam tačno može pomoći ultrazvuk i gde otići kada je u pitanju ultrazvuk Beograd? Saznajte sve o tome u nastavku teksta.

Ultrazvuk Beograd – ultrazvučna dijagnostika i kada je potražiti

 

ultrazvučni pregled beograd

Kada je u pitanju ultrazvuk Beograd je mesto broj 1 u Srbiji po broju klinika koje nude uslugu ultrazvučne dijagnostike. Sigurno ste se već nekada do sada imali prilike da vidite kako izgleda ultrazvučni pregled. 

Zanima vas kako on funkcioniše?

Ultrazvuk, kao što mu ime kaže, radi na principu zvučne frekvencije, koje su više od gornje granice osetljivosti čovekovog sluha, odnosno više od oko 20.000 Hz. Taj zvuk se zatim prostire kroz željenu sredinu i odbija od granice između sredina različitih gustina. 

Zvučni talasi ultrazvuka emituju se pomoću sondi, koje mogu biti najrazličitijih oblika i veličina, a nakon odbijanja talasa o unutrašnje organe, na ekranu vidimo realnu sliku unutrašnjih organa

Za šta se najčešće koristi ultrazvuk i 4D ultrazvuk?

Ultrazvuk abdomena, ultrazvuk dojki, urotrakta, ultrazvuk srca, pa i ginekološki ultrazvuk i ultrazvuk štitne žlezde, samo su neki od najtraženijih ultrazvučnih pregleda. Dok se za ove svrhe koristi “običan”, standardni ultrazvuk, najmoderniji metod pregleda trudnica ultrazvukom obavlja se pomoću 4D ultrazvuka.

Ultrazvučni pregledi u trudnoći obično se obavljaju uz sve tri vrste ultrazvuka, gde se svaki koristi u svoje vreme.  2D ultrazvuk pomaže da se utvrdi starost trudnoće tako što određuje veličinu ploda, a može otkriti i potencjalne probleme i anomalije, dok 3D prikazuje detaljnu, trodimenzijalnu sliku ploda. Posebnost 4D ultrazvuka je u tome što pored navedenih, ima još jednu važnu dimenziju: vreme, odnosno prikaz pokreta ploda u realnom vremenu. Upravo zato, kada je u pitanju 4D ultrazvuk Beograd je mesto u kome je pregled njime među najtraženijim ultrazvučnim aparatima.

Pa, gde možete otići na ultrazvuk i 4D ultrazvuk u Beogradu? Lista od TOP 10 mesta za ultrazvuk Beograd čeka vas u nastavku teksta!

Polina – specijalizovani pedijatrijski ultrazvuk Beograd

Ukoliko tražite što bolju i specijalizovaniju pedijatrijsku ultrazvučnu ordinaciju u Beogradu – ordinacija Polina odličan je izbor, a diči se iskustvom od preko 25 godina u oblasti pedijatrijske radiologije i dijagnostike. Ovde je dostupna ultrazvučna dijagnostika svih oboljenja kod dece i to od najranijeg perioda, novorođenčeta, pa sve do rane adolescencije.

Osim pedijatrijskog ultrazvuka, ultrazvučna ordinacija Polina popularna je i za ultrazvuk dojke kod žena. U Polina ultrazvučnoj ordinaciji koriste se najmoderniji, kvalitetni dijagnostički aparati i oprema.

Site:  nije u funkciji

Adresa ultrazvučne ordinacije Polina: Smiljanićeva 7

Kontakt: +381 11 412 3156 , +381 60 500 03 11

Radno vreme: Ponedeljak – Petak 10:00 – 18:00

Euromedik – 4D ultrazvuk i pregledi u trudnoći 

Euromedik poznata je privatna klinika Srbije, a smatra se najvećom u zemlji, te ne čudi što je među mnogim uslugama koje nudi svoje mesto pronašao i ultrazvuk, odnosno najrazličitiji ultrazvučni pregledi, pa i 4D ultrazvuk, odnosno ultrazvučni pregledi u trudnoći. 

Osim najstručnijih specijalista,  prijatnog ambijenta i sveobuhvatnosti po pitanju usluga, Euromedik je odličan izbor i zbog toga što često nudi pakete usluga, uz koje možete obaviti ultrazvuk, ali i druge preglede u paketu po nižoj ceni. Osim toga, Euromedik se nalazi na čak 10 lokacija pa je zahvaljujući ovoj klinici, za ultrazvuk Beograd prilično dobro “pokriven”, odnosno dostupan u mnogim opštinama. 

Site: https://euromedic.rs/ 

Adresa poliklinike Euromedik: Zrmanjska 8a; Bulevar umetnosti 29; Višegradska 20,  Stefana Prvovenčanog 32, Cvijićeva 42, Alekse Nenadovića 7 i 8, Pariske komune 22, Alekse Nenadovića 8, Kosovska 12 i Gandijeva 122g

Radno vreme: 07:30–21:00 svakim danom, osim nedeljom kad ne radi

Poliklinika Pekić – pedijatrijski i regularni ultrazvuk Beograd 

Poliklinika Pekić nudi čitav niz ultrazvučnih pregleda. Kada je u pitanju ultrazvuk dojke Beograd je mesto u kom je upravo ovaj ultrazvučni pregled među najtraženijim, a dostupan je u poliklinici Pekić, kao i čitav niz drugih ultrazvučnih pregleda: abdomena, mekih tkiva, štitne žlezde, vrata, kukova, ali i pedijatrijski ultrazvuk abdomena, pa i glave dece. 

Poliklinika Pekić nalazi se na Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, koji predstavlja sam centar ovog dela grada, a vrlo je lako i brzo dostupan i iz samog centra Beograda. Ovde će vas dočekati tim najstručnijih doktora i radiologa, a najbolje od svega je što na jednom mestu, odmah nakon ultrazvučnog, možete zakazati i pregled kod lekara specijaliste koji će najbolje protumačiti ultrazvuk, ali i preporučiti rešenje ukoliko potencijalno postoji problem.

Site:  https://www.poliklinika.rs/beograd/

Adresa poliklinike Pekić: Bulevar Zorana Đinđića 123g, lokal 6

Kontakt: o11 409 0383 , 065 804 08 50

Radno vreme: Od ponedeljka do petka: 09:00–20:00; Subotom: 09:00-15:00; Nedeljom ne radi. 

Belmedic – poliklinika odlična za dijagnostiku

Belmedic je još jedna poliklinika koja, između ostalog, nudi i uslugu dijagnostike, odnosno ultrazvučne preglede u Beogradu, najrazličitijeg tipa. U njihovoj ponudi nalazi se: ultrazvuk srca, ultrazvuk abdomena, ginekološki ultrazvuk, ultrazvuk dojke, ultrazvuk zglobova, štitne žlezde, ultrazvuk bubrega i mokraćnih kanala, pa čak i ultrazvuk oka.

Belmedic je vrlo popularan izbor za najrazličitije medicinske preglede i intervencije, pa predstavlja čest izbor i u potrazi ultrazvuka u Beogradu. Nalazi se na 4 lokacije: dve su na Voždovcu, jedna je na Slaviji, a jedna na Novom Beogradu. 

Sitehttps://www.belmedic.rs/ 

Adresa poliklinike Belmedic: Koste Jovanovića 87, Bulevar Oslobođenja 165, Kneginje Zorke 7, Palmira Toljatija 1. 

Kontakt: +381 11 309 1000

Radno vreme: Od ponedeljka do petka: 07:30-21:00; Subotom: 07:30-15:00; Nedeljom ne radi. dežurna služba radi 00-24h.

Ginekološka ordinacija Raović – 4D ultrazvuk Beograd

Ukoliko ste u potrazi za 4D ultrazvučnim pregledima u Beogradu, ginekološka ordinacija Raović mesto je koje definitivno treba da uzmete u obzir. Kako i sama ordinacija kaže na svom zvaničnom sajtu: Koristi od pregleda 4D ultrazvukom su nemerljive! 

Najsavremeniji 4D ultrazvuk u Beogradu čeka vas upravo ovde, a vrhunska ginekološka i dijagnostička usluga samo su šlag na torti bezbednog i ekspertskog praćenja trudnoće koje je garantovano u ovoj ordinaciji. Raović ordinacija nalazi se u mirnom delu Vračara.

Sitehttps://www.raovic.rs/ 

Adresa ginekološke ordinacije Raović: Golsvortijeva 6

Kontakt: +381 11 244 77 63

Radno vreme: Od ponedeljka do petka: 08:00–20:00; Subotom: 08:00-14:00; Nedeljom ne radi.

Ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku Hrast

Ukoliko tražite specijalizovanu ordinaciju za ultrazvučne preglede, koja pritom koristi i najsavremenije i najmodernije ultrazvuk aparate u Beogradu – ordinacija Hrast izbor je sa kojim nećete pogrešiti. 

Ultrazvuk najrazličitijih organa i delova tela dostupan je u ovoj klinici, a osim što obuhvata najrazličitije ultrazvučne preglede, ova ordinacija izdvaja se i po specifičnim uslugama kao što su: ultrazvuk za sportiste i ultrazvuk na terenu.

Sitehttps://ultrazvucnipregledi.com/ 

Adresa ordinacije za ultrazvuk Hrast: Stojana Protića 57

Kontakt: +381 11 24 22 340; +38162 94 94 009, +38162 94 94 007

Radno vreme: Od ponedeljka do petka: 08:00–21:00; Subotom: 08:00-16:00; Nedeljom ne radi.

Gracia Medika poliklinika u centru Beograda

ultrazvuk beograd ultrazvučni pregled dijagnostika

Kada je u pitanju ultrazvuk Beograd je zbog Gracia medika poliklinike bogat za još jedno mesto u kome je dostupna ultrazvučna dijagnostika vrhunskog kvaliteta. Ovde možete uraditi ultrazvuk štitne žlezde, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk prostate, testisa, zglobova, mekih tkiva, ahilove tetive i ultrazvuk dojke. Ginekološki ultrazvučni pregledi takođe su dostupni i popularan izbor u ovoj klinici. 

Sitehttp://www.graciamedika.com/ 

Adresa poliklinike Gracia Medika: Koče Popovića 7

Kontakt: +381 11 32 85 140; +38160 4414 350

Radno vreme: Od ponedeljka do petka: 08:00–21:00; Subotom: 09:00-15:00; Nedeljom ne radi.

Poliklinika As Medicus

Ultrazvučna dijagnostika dostupna je i u ovoj beogradskoj poliklinici – As Medicus. U ovoj poliklinici vrše se ovi ultrazvučni pregledi: ultrazvuk srca, krvnih sudova, ultrazvuk mekih tkiva vrata, ultrazvuk štitaste žlezde, ultrazvuk dojki, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk male karlice i urotrakta, kao i ultrazvuk kukova kod beba.

Sitehttps://www.asmedicus.rs/  

Adresa poliklinike Gracia Medika: Ljubinke Bobić 13/2 i Sazonova 71

Kontakt: +3811/2272-916 ; +38165/2272-916

Radno vreme: Od ponedeljka do petka: 08:00–20:00; Subotom: 08:00-15:00; Nedeljom ne radi.

Dijagnostičko-radiološki centar dr Trkuljić

Ultrazvuk i radiološki specijalizovani centar dr Trkuljić još jedna je specijalizovana ordinacija koja je sjajan izbor za ultrazvučni pregled u Beogradu. Ovaj centar nudi sjajnu pogodnost u vidu stalnih pogodnosti, odnosno akcija – to su: pregledi za žene (ultrazvuk štitne žlezde, dojki i abdomena) i pregledi za muškarce (ultazvuk štitne žlezde, abdomena, prostate i bešike sa rezidualnim urinom). Osim ovih paketa, naravno, centar dr Trkuljić nudi i pojedinačne usluge ultrazvuka, ali i sjajnu mogućnost kućne posete u željenom terminu. 

Sitehttps://www.dr-trkuljic.com/ 

Adresa dr Trkuljić dijagnostičkog centra: Bulevar Arsenija Čarnojevića 73

Kontakt: +3811 301 64 94 ; +3811 301 64 95, +3811 301 64 96

Radno vreme: Od ponedeljka do petka: 10:00–17:00; 

Affidea

Affidea je vodeći evropski pružalac dijagnostičkih usluga, radioterapije, ali i ostalih usluga koje nudimo u 235 naših centara u 16 zemalja, u kojima radi 7000 profesionalaca. Upravo ultrazvuk jeste jedna od najpopularnijih usluga koje se nude u ovoj dijagnostičkoj ordinaciji. 

Affieea u svojoj ponudi ima: ultrazvuk dojki, abdomena, urotrakta, vrata i štitne žlezde, mekih tkiva, testisa i limfnih čvorova, kao i CD dijagnostiku različitih kardinalinih arterija i sl. 

Sitehttps://www.dr-trkuljic.com/ 

Adresa Affidea ultrazvuk Beograd: Kneginje Zorke 25

Kontakt: +381 11 4009-100 ; + 381 11 2409-012 ; + 381 11 4009-126

Radno vreme: Od ponedeljka do petka: 07:30–20:00; subotom: 07:30-14:00

Uz ove preporuke, sigurni smo da nećete omašiti prilikom odabira gde ćete se uputiti na ultrazvučni pregled u Beogradu. Najbolji ultrazvuk u Beogradu sada je na samo jedan poziv od vas!

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
Share via
Copy link