Novi Sad

Gde su najbolje tradicionalne štrudle i domaći kolači u Novom Sadu

Domaći kolači i tradicionalne štrudle polako postaju retkost. U vreme kada su slatkiši prepuni nezdravih dodataka i mnogi kolači po prodavnicama zapravo imaju skoro isti ukus, “Krancla” može da se pohvali time da u ponudi ima sve one “tradicionalne” kolače kao što su krancle, bakini kolači, posni kolači, medena pita, mađarica, krempite, šubarice, košnice sa bagremovim medom, medene kocke, baklave, rolate, kuglice i šapice, ali isto tako i mnoge druge sitne kolače, pite i čokoladne torte koje nisu standardna ponuda poslastičarnica u Novom Sadu.

Ipak, ono što je zaista izdvaja su štrudle i baklave sa makom, višnjom, rogačem i orasima, u koje ćete se zajubiti na prvi zalogaj, a kakve nećete pronaći nigde drugde. Recept ovih štrudli je porodična tajna koju “Krancla” pažljivo čuva i koji je doveden do perfekcije.

strudla s makom

Ono što nije tajna je da se sve poslastice “Krancle” domaće i prave se bez aditiva, od istih onih sastojaka koji su koristile naše bake. Iza ovog posla koji vodi jedna čuruška porodica stoji višedecenijsko iskustvo i sa pažnjom prikupljani saveti i recepti, ali i veština vrednih ruku. U prijatnoj domaćoj atmosferi uslužiće vas ljubazna i nasmejana prodavačica.

Pogledajte i: Top 10 najboljih poslastičarnica u Beogradu

Bilo da su vam potrebni slavski kolači, poslastice za božićne i novogodišnje praznike, rođendane i druge proslave, ili vam se samo gricka nešto ukusno, “Krancla” je tu da zadovolji sve vaše slatke potrebe, i to po najpovoljnijoj ceni.

Naravno, “Krancla” ispunjava želje i onih malo zahtevnijih gurmana, i pravi složenije torte i kolače za sve prilike.

Proizvode “Krancle” možete pronaći na adresi u Jevrejskoj 18, ali i na različitim manifestacijama kao što u Cvetna pijaca, Mali sajam lepih stvari i Noćni bazar. Njihovu tezgu ćete uvek lako prepoznati i velika je šansa da ćete se od nje teško odvojiti. Takođe, možete ih potražiti i na Fejsbuku ili pozvati na broj telefona 065 680 2 983.

Najlepši čokoladni kolači u Novom Sadu

Rent A Car Novi Sad

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
43 Shares
Share via
Copy link