Srbija Vesti

Čeda Jovanović u sve kritičnijem stanju, a lekari se hvataju za glavu

ceda-jovanovic

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović nalazi se u bolnici, gde zbog jakih bolova prima trodon, čak i morfijum, javljaju beogradski mediji.

Njegova supruga Jelena Jovanović izjavila je da je Čedomir od jula negativan na koronavirus, ali da od tada teško diše i lako se zamara.

Poslednja dva meseca osećao je snažne bolove u dijafragmi, govorio je kako mu se neočekivano skraćuje dah, poslednjih dana su se pojavili bolovi u grudnom košu i abdomenu koji su u petak postali toliko nepodnošljivi da je prekinuo sastanak na kojem je bio u gradu i sam otišao u kovid ambulantu, rekla je za Blic Jelena Jovanović, a preneo portal Nova.

“Posle snimanja, lekari su mu iskreno rekli da nešto slično još nisu videli, da nalazi krvi i rendgena prevazilaze njihovo znanje i da hitno mora u bolnicu. Javio mi se iz (bolnice) ‘Dragiše Mišovića”, rekla je Jovanovićeva supruga i dodala da se on pridržavao svih saveta lekara.

U medijima su se poslednjih dana pojavljivale različite informacije o Jovanovićevom stanju, koje po rečima njegove supruge, nisu tačne. On ima obostranu upalu pluća koja se zapravo vuče još iz jula, uz nju i embolije, ali šta je prava dijagnoza lekari tek treba da otkriju.

Beograđanin koji je izbačen iz kreveta zbog Čede Jovanovića: Dali su mi 2 minuta da se spakujem

85 Shares
Share via
Copy link