Magazin

Čedomir Jovanović se oglasio nakon drame sa novosadskim advokatom, spomenuo i 2 starlete

čeda jovanović
Foto: Printscreen

Političar i predsednik LDP Čedomir Jovanović oglasio povodom navoda da je priveden zbog pretnji advokatu Nemanji Aleksiću.

– Ako je neko hteo da mi juče pokvari Dan zaljubljenih sa mojom suprugom i porodicom, nije uspeo, već je samo izgubio vreme. Ništa od onog što su mediji objavili nije tačno!

Tog čoveka nisam nikada ni sreo, ni upoznao, a ako mu je izbledela slava stečena u advokatsim bravurama sa Stanijom i Sorajom, izabrao je glup način da skrene pažnju na sebe – kazao je Jovanović za Kurir i dodao:

– Moji advokati će podneti prijavu protiv njega za lažno prijavljivanje, a obratićemo se i Advokatskoj komori. Ovo je stvarno svinjarija.

Mene ne impresionira njegova titutla dvorskog advokata sa kojom se kiti. Ako je Aleksić zabrinut da ću sa njim ove stvari rešavati kako je on inače navikao da sa njim rade, osnosno batinama, ja to sigurno neću raditi i osuđujem svaku vrstu nasilja.

Mogu čak da mu pomognem, ponudim pomoć i zaštitu. Eto, i sada moram da vam dajem izjavu iz pritvora na Zlatiboru gde sam sa porodicom na odmoru – ironično je za za kraj kazao Jovanović i čestitao svim građanim današnji praznik, Dan državnosti.

Jovanović je juče prvo na svoj instagram profil okačio printskrin izjave koju je Aleksić dao medijima.

ceda-1
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

A zatim i sliku sebe golog do pojasa, na kojoj je pisalo: „Ma sve ok!“

ceda-2
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Čedomir Jovanović i supruga Jelena čekaju 5. dete

72 Shares
Share via
Copy link