Magazin

Čedomir Jovanović priveden zbog napada na novosadskog advokata

ceda
PRINTSCREEN/KURIR TV

Lider LDP Čedomir Jovanović priveden je sinoć u u policijsku stanicu Vračar.

Jovanović je priveden zbog napada na advokata Nemanju Aleksića iz Novog Sada.

On ga je navodno napao u centru Beograda, a nakon intervencije policijske patrole je priveden.

Novosti pišu da je Jovanoviću određeno zadržavanje do 48 sati, dok Politika navodi da je lider LDP-a proveo osam sati u policiji.

Kako je Aleksić naveo za Kurir, Jovanović je pre izvesnog vremena počeo da vrši pritisak na njega jer zastupa jednu poslovnu banku, koja potražuje imovinu jedne stranke u procesu.

– Čedomir Jovanović je pre izvesnog vremena počeo da vrši pritisak u vezi s jednim procesom u kome on nema baš nikakvu ulogu, niti je stranka, niti je na bilo koji način povezan sa ovim postupkom – navodi Aleksić i dodaje da je proces trajao 12 godina, a da je pre desetak dana sud naložio izvršenje.

Međutim, kako kaže Aleksić, tada se pojavio Jovanović i počeo da preti.

– Počeo je da vrši pritisak i na izvršiteljku, što je van svakog kodeksa i profesionalne etike. Od nje je tražio da odloži izvršenje za 10 dana. Međutim, pošto su već angažovani brojni resursi državnih organa to nije bilo moguće. Tada je u razgovoru sa koleginicom advokatom rekao da prenese advokatu Nemanji Aleksiću da će da dobije batine i dodao da će dovesti svoju privatnu policiju – naveo je advokat, koji je slučaj prijavio policiji.

Razulareni Čeda Jovanović ponovo upao u frku, bez dozvole jurcao po Novom Beogradu

100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link