Srbija Vesti

Čeda Jovanović u policiji zbog porodičnog nasilja: Gledaju me kao ludaka

čeda n11111
Printscreen

Čedomir Jovanović, lider LDP, trenutno je u policijskoj stanici na Novom Beogradu, odakle se kratko izjavio za medije da je došao sam da se prijavi za „navodno nasilje u porodici“ pošto je čuo da ga je supruga Jelena prijavila.

– Tu sam još, u policiji…Evo ljudi sede pored mene i gledaju me ovde ko ludaka…A šta da vam kažem?! Otkud znam ko me pijavio – rekao je vidno uzrujani Jovanović.

Na pitanje novinara šta mu je u policiji rečeno, te da li je dao izjavu za nasilje i da li mu je predočeno ko je protiv njega podneo prijavu, kazao je da „nema pojma“. Na konstataciju da su mediji preneli da je policiji stigla prijava danas oko 11:25 sati od njegove tašte Gordane Savić, Jovanović je rekao:

– Otkud znam! Pitajte moju taštu! Eto, zovite je i pitajte što je prijavila!

On nije želeo detaljnije da govori o tome o čemu je govorio pred policijskim službenicima.

Jovanović je ranije danas potvrdio za Kurir da je došlo do tuče sa suprugom Jelenom, da je izašao iz stana i da je kod prijatelja, te da će, pošto je saznao da je protiv njega podneta prijava za nasilje u porodici, otići i sam u policijsku stanicu da se prijavi. To je i uradio.

U međuvremenu je njegova supruga Jelena negirala da je došlo do tuče uz tvrdnju da im „Rusi nameštaju“, te da sprema ručak za decu.

Izvor: Kurir

Čeda Jovanović svako jutro pije kerozin, tinture za jetru, pa nerv 1, nerv 2 i mnogo mu je bolje

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

36 Shares
Share via
Copy link