Magazin

Šta to pobogu nudi bazen u Vrdniku kad ulaz košta „tričavih“ 5.900 dinara

bazen-vrdnik
Foto: Nova.rs.

Srbija je prepuna raznih turističkih destinacija koje definitivno treba videti i obići, međutim, letovanje u rođenoj zemlji često ispari kroz prozor kada se susretnemo sa cenama koje su neizostavni deo naše turističke avanture.

Stvari su vremenom prestale da nas iznenađuju posle šokova koje smo doživeli sa cenama na Adi Ciganliji gde ležaljke naplaćuju i po 2.000 dinara, piše Nova.rs.

bazen-vrdnik-3
Foto: Nova

Međutim, onda se pojavila informacija o ceni ulaza na jedan bazen u Vrdniku od koje nam se ponovo digla kosa na glavi.

Naime, dan kupanja na ovom bazenu će vas koštati tričavih 5.900 dinara, i to samo ako ste se na plivanje uputili sami, pošto je ovo cena za jednu osobu.

Pošto zvuči poprilično neverovatno morali smo da se uverimo u navedeno i da vidimo šta se to krije iza staklenih vrata ovog papreno skupog bazena.

Kompleks unutar sebe krije 11 bazena, tri bara, saunu, masaže i welness spa centar. Ali, svaka od ovih usluga se plaća odvojeno i ne ulazi u punu cenu dnevne karte kojom ste platili samo ulaz.

bazen-vrdnik-1
Foto: Nova

Takođe, uz kartu dobijate i pristup garaži sa parking mestom, a svoju garderobu i ostale stvari možete ostaviti u ormarićima koji su pod ključem, a ključ poneti sa sobom.

Ono što je pozitivna strana koju sa sobom nosi astronomska cena ulaza jeste da će te u 99% posto slučajeva na bazenu biti potpuno sami, kako posetioca ima vrlo malo.

Takođe, osoblje je izuzetno ljubazno, a čistoća je na zavidnom nivou. Sagovornica pomenutog portala se našalila pa je rekla – „toliko je čisto da mislim da kante za đubre peru i iznutra“.

bazen-vrdnik-2
Foto: Nova

Iako jača uverenje da je obilazak Srbije i letovanje u našoj zemlji rezervisano samo za one sa dubokim džepom, ipak i dalje svako može da nađe vrlo sličnu ponudu na istim mestima po mnogo pristupačnijim cenama.

Vikend u brvnari u Vrdniku skuplji od 10 dana na Skijatosu, Siciliji ili u Tunisu

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Pa naravno da je cisto kada nema nikog.I taj neki koji dodje nije tesko biti fin prema njemu jer je budala platila 50 eura za ulaz.

    Malo su se zaneli,ali sezona je,mora se zaraditi….

1.7K Share
1.7K Share
Share via
Copy link