Magazin Novi Sad

Jedno od najvećih gradilišta na Fruškoj gori snimljeno dronom (VIDEO)

fruske-terme
foto/video: Aleksandar Morović za Gradnja.rs

Banje u Srbiji postaju sve popularnije, a jedna od najposećenijih je ona u Vrdniku koja je odavno na mapi Beograđana i Novosađana ali i brojnih turista iz cele zemlje i okruženja.

Fruške terme, smeštene u banji Vrdnik, uskoro dobijaju još 144 apartmana podeljenih u dve lamele, kao i otvoreni bazenski kompleks sa vodenim parkom.

Nakon izgradnje hotela Fruške terme 2019. godine sada je na red došlo proširenje smeštajnih kapaciteta ali i zabavnih sadržaja.

Trenutno se u neposrednoj blizini hotela grade apartmani Fruške Residence kao i bazenski kompleks, a na snimcima iz drona može se sagledati veličina ovog projekta.

Izgradnja je započeta prošle jeseni, a završetak radova se očekuje pred prvomajske praznike (bazenski kompleks), odnosno krajem oktobra (apartmani).

Apartmani „Fruške Residence“ će funkcionisati kao zatvoreni kompleks, sa obezbeđenjem, centralizovanom recepcijom i centralizovanim facility managementom. To podrazumeva održavanje kompleksa ova dva objekta, pojedinačnih apartmana, svih zajedničkih prostora od strane Investitora, Fruških termi.

U okviru Residencea već je dogovoreno otvaranje jednog renomiranog restorana i jednog premium supermarketa.

Izvor: gradnja,rs

Vlasniku „Fruških termi“ za novi hotel još 5 miliona evra državne pomoći

Share via
Copy link