Magazin

Kesić “probio” tišinu: Večeras ništa, a od sledeće epizode da udarimo po novoj vlasti

kesic_wink
Foto: preuzeto sa Cenzolovka.rs

Zoran Kesić je svoje ime godinama gradio kroz raznorazne televizijske formate. Mnogima od nas navlačio je osmeh na lice još dok je davnih dana radio za televiziju Metropolis, u autorskim emisijama “Ozbiljne vesti” i “Dezinformator”, pa i kasnije u “Fajront republici”.

Ujedinjenje sa ekipom “Njuz neta” donelo je fantastičan rezultat u vidu emisije “24 minuta” koja se već sada slobodno može nazvati kultnom. U prethodnom periodu Kesić je uspeo delimično i da podeli svoju publiku izgubivši određeni broj gledalaca, ali njegova i popularnost emisije nikada se nije dovodila u pitanje.

Kesić se na Fejsbuku obratio pratiocima sa kratkom porukom jer će ovaj vikend zbog predizborne tišine proći bez emisije.

“Večeras u 21:30 – ništa.

Ali već sledeće subote omogućimo zajedno našoj emisiji da zapuši pogana usta svim onim mudroserima koji nas već 10 godina stavljaju na police ‘izdajnici, plaćenici, đilasovci, natovci, kurci palci’ a sve pod sloganom ‘a što niste tako i one bivše’.

Uz ličnu ogradu ‘jok i nisam’ (pa ko se seti, seti se), u mogućnosti smo da već od naredne epizode potvrdimo doslednost u kritici najmoćnijih, onih koji odlučuju – time što ćemo udarati po novoj vlasti.

Ne iz lične mržnje (serem vam se ovom prilikom na ‘ličnu mržnju prema Vučiću i njegovoj porodici’), već iz čisto patriotskih razloga: da nam deca kad stasaju požele da ostanu u ovoj zemlji jer je dobra, kvalitetna, zabavna, poštena, zemlja A klase, a ne država korupcije, poltronstva, laži i straha.

A što se tiče pozivanja da se izađe na izbore i uradi svoj deo posla za tvoj grad i tvoju zemlju, pa čini mi se da kontinuirano već skoro 10 godina upravo to i radim zajedno sa ovim tipovima na slici i to iz subote u subotu. I nikada nam neće dosaditi!

Trivija: ovo je prva fotografija naše ekipe (fale Sale i Vlada) i upravo smo se spremali da zajebavamo vlast.

To ćemo i sledeće subote!”

Zoran Kesić: Koji ne izađe na izbore nema pravo da se žali i treba da ga je sramota

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2.7K Shares
2.7K Shares
Share via
Copy link