Moda Top 10

Zara – kolekcija jesen 2016.

Kako vas hladno vreme ne bi iznenadilo, modna kuća Zara se pobrinula za to i izbacila novu jesenju kolekciju. Pogledajte Zara outfit koji smo odabrali za vas za nastupajuće hladnije dane.

ČIZMICE

zara-cizmice

Neobične Zara polučizme, u tri jesenja tona, sa visokom petom od 10,5cm. Imaju cibzar sa unutrašnje strane i veliki ukrasni crni kaiš sa kopčom sa spoljašnje strane.

JAKNICA

zara-jakna-1

Kratka jaknica u kamel boji je komad odeće koji je već nekoliko sezona must have. Ovaj Zara model kada je raskopčan ima duguljastu kragnu, a kada se zakopča pomoću cibzara ima izgled viseće rolke. Ove jeseni će sigurno biti hit.

SUKNJA

zara-suknja

Model Zara suknje u crnoj boji, od vune, koji nikada ne izlazi iz mode i koji bi svako trebalo da ima u svom ormanu. Našla je svoje mesto i ovoj kolekciji. Suknja je srednje dužine, uzana, sa izrezom sa prednje strane.

ČIPKANA BLUZA

zara-bluza

Uz crnu suknju pomalo stroge forme, najbolje je obući kontrastnu bluzu, a mi smo se za ovu Zara jesen opredelili za ovaj romantičan model bele, čipkane bluze. Cela bluza je protkana finim, sitnim cvetićima, a karnerići na ramenima dodatno naglašavaju vašu ženstvenu stranu.

TAŠNA

zara-tasna

Prava damska pismo tašna sa lancem koju možete nositi u ruci ili preko ramena. Iako je malih dimenzija, može da vam stane u nju sve što vam je potrebno. Opet, savršeno se u uklapa u Zara jesenju kolekciju. Ovaj model Zara tašne je dostupan u boji kože ili u maslinasto zelenoj boji.

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

16 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap