Moda

H&M otvorio novu prodavnicu u Novom Sadu

Zahvaljujući švedskom modnom brendu H&M, Novi Sad je konačno dobio prodajni prostor dostojan svetskih metropola.

H&M Promenada Novi Sad

Najnovija H&M prodavnica u Novom Sadu je u TC Promenada. Tu na jednom mestu možete da pronađete najnovije kolekcije za sledeću sezonu, kao i popuste za veliki broj artikala.

jelena-bacic-alimpic-hm
Foto: Studio Kamasi

HM u centru Novog sada

Novi prostor na tri nivoa je smešten u grandioznoj Palati Dunđerskih, u samom centru grada, a zadovoljava kriterijume i najzahtevnijih kupaca.

hm-marija-cetkovic-bojana-bojanic
Foto: Studio Kamasi

U u ovoj HM prodavnici ponudi su ženske, muške i dečije kolekcije tako da ukoliko ste navikli da porodično idete u šoping, možete naći za svakog po nešto na jednom mestu, po povoljnim cenama na koje nas je H&M navikao.

hm-u-novom-sadu
Foto: Studio Kamasi

Svečanom otvaranju nove prodavnice su prisustvovale brojne javne ličnosti iz sveta muzike, mode i medija među kojima su bile Jelena Bačić Alimpić, Mara Skendžić Reljić, Vladimir Cvetković, Marija Ćetković, Bojana Bojanić… Za dobru atmosferu je bio zadužen Srđan Šveljo.

marija-cetkovic-hm
Foto: Studio Kamasi

Na velikom otvaranju H&M je nagradio prvih 100 posetilaca sa vaučerom u vrednosti od 1.500 dinara, a na sam dan otvaranja, ukoliko se uputite u novu prodavnicu u Ulici Kralja Aleksandra broj 3, dostupna vam je i pogodnost u vidu 20% popusta na omiljeni artikal.

H&M Big Novi Sad

H&M ima i radnju u Tržnom centru Big na obodu Novog Sada.

Istražite još mesta za šoping u Novom Sadu

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

333 Shares
333 Shares
Share via
Copy link