Moda

Hteli ne hteli, u zimsku kupovinu mora se ići

Došlo je vreme za džempere, kapute, deblje jakne i čizmice. A sa promenom sezone, devojkama uvek zafali bar po nešto u ormaru, i onda naravno sledi kupovina, u kojoj često završimo kupujući i ono što nam treba i što nam ne treba. Jedno je sigurno, i kartice i novčanici uglavnom ostaju prazni posle ovakvog pohoda. Možda i najskuplji šoping je ovaj zimski koji nas tek čeka, jer cene toplije garderobe i kvalitetnije obuće znaju biti veoma visoke. Odabrali smo nekoliko prodavnica u gradu, isprobali nove kolekcije i uporedili cene.

Pogledajte i kolekciju za punije dame

New Yorker

U prodavnicama u Big-u i Merkatoru, već je sve uveliko u znacima zime. Tople jakne, čizme, šalovi, kaputi i debeli džemperi. Najskuplje su jakne, čije cene se kreću od 4.000 pa do 9.000. Što se tiče džempera, oni tanji se mogu naći i po ceni od 1.200 dinara, dok vam je za obuću potrebno barem 4.000.

NY-jakna-zima

LC Waikiki

Poznati turski brend Waikiki nedavno je stigao u Novi Sad, a već od samog otvaranja u njihovoj prodavnici na kasi je uvek red. Razlog je jednostavan – odličan kvaliet i pristojne cene. Ubedljivo najbolja ponuda džempera, u svim bojama, nijansama, sa printom, ili jednostavni. Cene se kreću od 1.000 do 3.000 dinara, a jakne ovde možete kupiti za 4.000 dinara.

waikiki-dzemper-zima

Zara

U prodavnici u centru grada možete kupiti odlične duboke čizme za 8.000, a ako ste došli po džemper, najjeftiniji košta 2.300 dinara, dok za one malo deblje morate da izdvojite i do 6.000 dinara. Nova kolekcija farmerica je stigla, i cene se kreću od 3.500 pa naviše.

Pogledajte tople haljine od trikotaže

zara-cizmice-zima

H&M

Za sportske tipove, najbolji izbor zimske garderobe je definitivno nemački brend H&M, a zimske jakne ovde koštaju od 4.500 kao ova na slici, pa do 6.000. Ovde možete naći i džempere po pristojnim cenama, a tu je i odličan izbor zimskih čizmica.

H&M-jakna-zima

Tally Weijl

Još jedan brend popularan među devojkama je i Tally Weijl čija zimska kolekcija se izdvaja damskim komadima, modernim kaputićima, debljim haljinama, i nežno rozim džemperima. Cena kaputa kreće se od 6.000 dinara. Tu je naravno i sportski deo, a njihovi duksevi koje možete naći i za 2.000 dinara su odličan izbor za hladne večeri koje nas čekaju.

tailyweil-kaput-zima

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

52 Shares
Share via
Copy link