Farmerke, odevni komad za sva vremena. Nesumnjivi pobednik vremena, farke mogu da se nose u svim godišnjim dobima i gotovo u svim prilikama. Modeli varijaju od elegantnih i klasičnih,  do sportskih i šik. Mi smo odabrali 5 najlepših trenutno dostupnih u Novom Sadu.

 

Zara

zara

Pravi proletnji model farmerki od svetlog džinsa. Farke koje prate liniju tela, a ovaj model daje utisak ispranog džinsa (3.990).

 

H&M

 

hm

Izuzetno uzan i rastegljiv model, od tamno plavog džinsa. Dužina je do članaka, sa cibzarom iznad članaka sa strane (2.199).

 

C&A

ca

Farmerke u svetlo plavoj boji, od izuzetno rastegljivog materijala. Ovaj model sa štepanim zakrpama na kolenima je izuzetno popularan ove sezone (2.599).

 

Beosport

beojeans

Ovaj model farmerki marke Pepe Jeans je ravnog kroja, ali sa uzdužnim prugama koje izdužuju figuru. Napravljene su od svetlo plavog džinsa, više su za opuštenije prilike (7.469).

 

Legend

legend

Farmerke kroja kao pantalone, sa proširenim nogavicama i peglom. Idealne za poslovne prilike, napravljene od tamnijeg džinsa (4.990).

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Podeli
Milica Popić

Veliki zaljubljenik u putovanja, shopping i knjige. Inženjer prehrambenih tehnologija koji je uvek u pravu. Plaši se buba, glasina i stomačnog virusa.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here