vikend_vodic_nocni_provod_n
pixabay.com
Dogadjaji Festivali Zabava

Vikend vodič – noćni provod Novi Sad

I ovog petka izdvojili smo za vas najzanimljivije iz ponude noćnog provoda Novog Sada. Budući da vas u subotu očekuje jedan poseban spektakl, ponuda ostalih lokala u Novom Sadu za taj dan nije toliko raznovrsna kao za petak.

Petak

Crveni petao

Ovog petka u Crvenom petlu ljubitelji nešto drugačijeg zvuka biće oduševljeni. U pitanju je trio – Dj Smuk sa analognim gramofonom i pratnju gitare; Dj Ura sa TimeCode gramofonima i specijalni gost Voja Savkov, saksofonista Big benda. Okršaja analogni vs. TimeCode gramofoni uz živu svirku gitare i saksofona, počinje od 22 časa i 10 minuta.

Kafemat

U ovom koncept baru večeras vas očekuju beogradski duo disk džokeja – Double bass, iza čega se kriju Dj Mirko i Dj Meex, uz pratnju stalnog dj-a Kafemata. Žurka počinje od 21 čas.

Kosmosapiens Art Kafe

Ukoliko volite Breakbeat – kombinaciju tehno i drum n bass muzike, Kosmosapiens je pravo mesto za vas. Muziku će puštati Yebiggah, Vane i Skal. Ulaz se ne naplaćuje, a početak je najavljen za 22 časa.

Kriva Marta blues pub

U Krivoj Marti goste večeras uveseljava novosadski bend Triangled4, bend koji svira pop, rock, funk i soul muziku. Svirka počinje od 22 časa.

Dva psa

Petak veče možete provesti u nešto opuštenijoj atmosferi u pabu Dva psa. Sviraće Aleksandrija bend, a da biste imali mesto pojavite se tamo od 21 čas.

Subota

Green-Love
Izvor: Green-Love

Spens – Green love festival

Prvo veče ovogišnjeg Green love festivala počinje sa sledećim izvođačima – Stefano Noferini, Mladen Tomić, Kristijan Molnar i Vladimir Aćić. Pored domaćih popularnih izvođača, pažnju javnosti naročito privlači italijanski dj Stefano Noferini, poznat po dobrim žurkama širom Evrope i hit Push n pull. Ulaznice za prvu žurku Green love festivala možete nabaviti na blagajnama Gigstixa, početak žurke je od 21 čas.

Restoran Famoso

Ukoliko ste volite tamburicu obradovaće vas tamburaški orkestar Rubato koji će u subotu izvesti svoj program u restoranu Famoso. Uz prijatne zvuke tambure provedite opuštajuće veče u ovom restoranu, a program počinje od 20 časova.

Kriva Marta blues pub

Druge večeri vikenda u Krivoj Marti možete đuskati uz muziku novosadskog benda Branimir i Neprijatelji, koji su poznati po energičnim svirkama i dobroj atmosferi. Sviraju autorksu muziku, a slušajte ih od 22 časa, a žanrovski su orijentisani na rok i indi muziku.

The end night club

The end club će u subotu raditi celu noć, a za dobru žurku zaduženi su dj Misha i Kirri Cornwell iz Velike Britanije. Osim toga, za ljubitelje deep house muzike tonove će birati i novosadski dj W. aka Wizard. Početak je od 23 časa.

Više o događajima u Novom Sadu pročitajte ovde

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share