Novi Sad Venčanja

5 mesta za manje svadbe i proslave u Novom Sadu

Sale

Već smo pisali o najlepšim mestima za venčanje u Novom Sadu, ali su sve više zastupljenije male svadbe, sa posebno odabranim prijateljima i najbližom rodbinom. Na takvim proslavama u restoranima atmosfera je intimna, opuštena, a  da ne spominjemo dodatnu uštedu novca koji može da se iskoristi na primer za malo ekskluzivniji medeni mesec.

Ranije smo pisali koji su najlepši restorani za venčanje u Novom Sadu. Sada izdvajamo 5 mesta u Novom Sadu, gde možete da proslavite svoju svadbu sa malim brojem zvanica.

Salaš 137

Ne znamo broj parova koji su u predivnom i romantičnom ambijentu Salaša 137 izgovorili ono najveće „DA“ ali znamo da je u Vojvodini to najpopularnije mesto ne samo za venčanja već i samo fotografisanja za svadbene albume. Zašto je tako? Slikovit ambijent, jarkih boja, romantiku dovodi na neki drugi nivo, a stvarnost za tili čas sve pretvara u bajku.

Sale NS

S druge strane, atmosfera opuštenosti, obećava da će svaka proslava biti vesela i uspešna uz njihove tamburaše, dunjevače.

Zbog velikog prostora i igrališta, dečija krštenja su često proslavljana na Salašu 137 jer je roditeljima lepo da slave, dok gledaju decu koja se bezbrižno igraju tako da (što nije čest slučaj u kafanama) i roditelji i deca imaju odličnu zabavu.

Restoran Fontana

Hotel Fontana se nalazi u samom centru Novog Sada u pešačkoj zoni i, sa obezbeđenim podzemnim parkingom, veoma je pristupačan gostima koji dolaze kolima. Kapacitet sale za svedbe je do 170 zvanica, uz propisan razmak između stolova za slobodno kretanje po sali i pristojan podijum za igranje.

Sala je klimatizovana, a kada je hrana u pitanju, ponuda je izuzetno kvalitetna i bogata, sve do „ptičijeg mleka“. Ukoliko neko od gostiju ima poseban jelovnik, vegeterijanski ili veganski, kuvari restorana Fontana će se i za to pobrinuti.

Restoran Čerčil

Restoran koji postoji 30 godina, a vešto je sakriven od očiju prolaznika, u Pašićevoj 25, pravi je izbor za vaš poseban dan. Restoran Čerčil nudi nekoliko sala za proslave, u zavisnosti od broja ljudi i atmosfere koja vam prija.

Sale NS

Naša preporuka je „Zatvorena bašta“, koja ima dvadeset sedećih mesta. Stakleni krov i moderne drvene klupe, probudiće u vama želju za Provansom, strast  tihog šaputanja partnera  i nizom vinograda  crvenog nektara .

Hrana je vrhunska sa savršenom dekoracijom, koja nadražuje sva čula.

Restoran Krušedolka Fruška gora

Ukoliko želite da proslavite vaš bitan dan u prelepom prirodnom okruženju, a na samo 22km od Novog Sada, restoran Krušedolka je idealno mesto za vas. Restoran se nalazi na obroncima Fruške gore, nadomak Iriga, sa pogledom na manastir Krušedol.

Bilo da želite slavlje na otvorenom, okruženi zelenilom ili u prijatnom ambijentu sale, osoblje ovog restorana će se potruditi da vam priredi dan za pamćenje. Ovo mesto je idealno za proslave krštenja i venčanja zbog blizine manastira Krušedol, ali i rođendana, pogotovo dečijih, jer su mališanima na raspolaganju igraonica na otvorenom, trambolina, mini tobogani, ljuljaške, peščanik i stoni tenis.

Sale NS

Ukupan broj mesta u restoranu je 265 (65 u sali i 200 u bašti), dok je veći deo bašte natkriven, tako da iznenadna kiša neće moći da pokvari vaše veselje. U ponudi su tradicionalna jela, kao i internacionalni specijaliteti.

Za goste restorana je obezbeđen i parking.

Informacije i rezervacije: 065 20 60 480

Adresa: Dragoljuba Jankovića 3, Krušedol Prnjavor 22328 (Tačna LOKACIJA)

Facebook: https://www.facebook.com/RestoranKrusedolka/
Instagram: https://www.instagram.com/restoran_krusedolka/

Restoran Pod orahom

Restoran „Pod orahom“ je odlično mesto za organizovanje manjih proslava do 60 ljudi.

Proslave se mogu organizovati svakog dana i svakog tipa (rodjendani, krštenja, korporativne zabave…).

Sale NS

Imaju preporučeni  meni, ali isto tako možete i sami da ga formirate. Cene se kreću od 950 dinara po osobi.

U ponudi su uključeni raznovrsni specijaliteti domaće kuhinje i jela sa roštilja.

Restoran se nalazi na Bulevaru kralja Petra 1 broj 40. Kontakt telefon 0646487844.

Plava frajla

„Šareno i veselo“, to bi bila naša glavna karakteristika ovog restorana, smeštenog sa spoljne strane  Spensa. Frajla je restoran duge tradicije, dobro poznat i ljudima koji dolaze u Novi Sad, samo kao turisti. Opuštena atmosfera, sa ljubaznim osobljem, savršenom domaćom kuhinjom i tamburašima, idealna je za uveličavanje lepih životnih trenutaka.

Sale NS

Ovde ćete osetiti  pravi vojvođanski duh, doživeti ravnicu u pravom smislu te reči i ostati joj verni i u bračnim vodama.

Scenario

Izolovan od drugih objekata, što  mu daje kredibilitet mirnog mesta, idealnog za mala venčanja, Scenario, je mesto koje nudi dve odvojene sale za vaše najprisnije goste. Nalazi se preko puta Medicinskog fakulteta, Hajduk Veljkova 11a.

Sale NS

Dvorište je ograđeno, sa dečijim igralištem, što je prednost za  goste  sa malom decom. Osoblje je izrazito ljubazno i uslužno.

Scenario je idealno mesto za skup male grupe ljudi, koji žele da se ispričaju, uživaju u dobroj hrani i proslave važne dogadjaje.

Kroz osmehe i vesela srca ispunjena ljubavlju, zaplovite u novi život, život zajedništva, harmonije i blagostanja, uz ovih pet malih novosadskih mesta za proslavu ili manju svadbu.

Ovde je i lista predloga restorana za svadbe u Beogradu.

Pogledajte i restorani Novi Sad preporuke.

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

98 Shares
Share via
Copy link