kafane
Novi Sad Venčanja

Pet mesta za manje svadbe i proslave u Novom Sadu

Već smo pisali o najlepšim mestima za venčanje u Novom Sadu, ali su sve više zastupljenije male svadbe, sa posebno odabranim prijateljima i najbližom rodbinom. Na takvim proslavama u restoranima atmosfera je intimna, opuštena, a  da ne spominjemo dodatnu uštedu novca koji može da se iskoristi na primer za malo ekskluzivniji medeni mesec.

Izdvajamo pet mesta u Novom Sadu, gde možete da proslavite svoju svadbu sa malim brojem zvanica.

Restoran Fontana

Hotel Fontana se nalazi u samom centru Novog Sada u pešačkoj zoni i, sa obezbeđenim podzemnim parkingom, veoma je pristupačan gostima koji dolaze kolima. Kapacitet sale za svedbe je do 170 zvanica, uz propisan razmak između stolova za slobodno kretanje po sali i pristojan podijum za igranje.

sala-za-svadbe-fontana
Sala za svadbe restorana Fontana

Sala je klimatizovana, a kada je hrana u pitanju, ponuda je izuzetno kvalitetna i bogata, sve do „ptičijeg mleka“. Ukoliko neko od gostiju ima poseban jelovnik, vegeterijanski ili veganski, kuvari restorana Fontana će se i za to pobrinuti.

Tako je suđeno

Za mladence koji žele manju i intimniju proslavu, preporučujemo mali raj u kafani Tako je suđeno. U podnožju Petrovaradinske stene, gde se Fruška gora spušta u Dunav, u idiličnom ambijentu ugnezdilo se ovo mesto.

tako-je-sudjeno-a_dobrijevic-2

U unutrašnjosti objekta, u rustičnoj atmosferi starih vojvođanskih domaćinstava, ima nekoliko spojenih prostorija kapaciteta 50-ak mesta. A napolju je prostrano, prelepo dvorište, sa svim pratećim sadržajima.

Ovde i deca imaju svoje igrališe napravljeno svim standardima, kao i poseban meni.

Restoran Čerčil

Restoran koji postoji 30 godina, a vešto je sakriven od očiju prolaznika, u Pašićevoj 25, pravi je izbor za vaš poseban dan. Restoran Čerčil nudi nekoliko sala za proslave, u zavisnosti od broja ljudi i atmosfere koja vam prija.

cercil

 

Naša preporuka je „Zatvorena bašta“, koja ima dvadeset sedećih mesta. Stakleni krov i moderne drvene klupe, probudiće u vama želju za Provansom, strast  tihog šaputanja partnera  i nizom vinograda  crvenog nektara .

Hrana je vrhunska sa savršenom dekoracijom, koja nadražuje sva čula.

Scenario

Izolovan od drugih objekata, što  mu daje kredibilitet mirnog mesta, idealnog za mala venčanja, Scenario, je mesto koje nudi dve odvojene sale za vaše najprisnije goste. Nalazi se preko puta Medicinskog fakulteta, Hajduk Veljkova 11a.

scenario

Dvorište je ograđeno, sa dečijim igralištem, što je prednost za  goste  sa malom decom. Osoblje je izrazito ljubazno i uslužno.

Scenario je idealno mesto za skup male grupe ljudi, koji žele da se ispričaju, uživaju u dobroj hrani i proslave važne dogadjaje.

Plava frajla

„Šareno i veselo“, to bi bila naša glavna karakteristika ovog restorana, smeštenog sa spoljne strane  Spensa. Frajla je restoran duge tradicije, dobro poznat i ljudima koji dolaze u Novi Sad, samo kao turisti. Opuštena atmosfera, sa ljubaznim osobljem, savršenom domaćom kuhinjom i tamburašima, idealna je za uveličavanje lepih životnih trenutaka. Ovde ćete osetiti  pravi vojvođanski duh, doživeti ravnicu u pravom smislu te reči i ostati joj verni i u bračnim vodama.

PlavaFrajla

Kroz osmehe i vesela srca ispunjena ljubavlju, zaplovite u novi život, život zajedništva, harmonije i blagostanja, uz ovih pet malih novosadskih mesta za proslavu ili manju svadbu.

Ovde je i lista predloga restorana za svadbe u Beogradu.

Pogledajte i najlepše mladenačke fotografije

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share