Lifestyle Vesti Novi Sad

Vežbajte u Novom Sadu kao Usain Bolt i Đoković

Sve više vrhunskih sportista, fudbalera, atletičara, tenisera, kao i top modela i manekenki otkriva nam da redovno vežba na Miha Body Tec spravama. Snagu struje koja pomaže pri vežbanju i skraćuje vreme treninga prvi je koristio Brus Li, a u njegovim ranim filmovima ako obratite pažnju, uočićete da vežba uz pomoć traka za koje su prikačene elektrode.

O čemu se ovde zapravo radi? Miha Body Tec je revolucionarno fitnes otkriće koje je predstavio Olimpijski komitet Nemačke. Radi se o spravi koja koristi struju kako bi vam pružala otpor, i za samo 30 minuta vežbanja, 2 puta nedeljno bićete u odličnoj formi.

Miha-fitnes
Izvor: linkedin

Da ovo zaista deluje, pokazuje i primer sportista koji rado govore o ovoj spravi, pa više nije tajna da čitavi fudbalski timovi treninge rade upravo na Miha Body Tec spravama. Na listu sportista koji treniraju na ovaj način upisali su se i Novak Đoković i Rafael Nadal koji imaju samo reči hvale. Najbrži čovek na svetu, Usain Bolt, redovno vežba na Miha Body Tec spravi, a poznate manekenke otkrile su nam svoju tajnu.

Usain-bolt
Izvor: ethical hedonism

Ruski top model Irina Chebotaeva svoju vitku liniju duguje Miha spravama, a među pripadnicama lepšeg pola, misice i manekenke sve više da vežbaju na ovaj način. Nisu ostali imuni ni glumci serije Igra prestola, pa je tako nedavno glumica Carice van Houten koja tumači lik Melisandre na svoj Instagram profil okačila fotografiju sa treninga.

Miss-Universo1
Izvor: MihaBodyTec

Vežbanje na ovim spravama više nije samo privilegija bogatih i poznatih. Po pristupačnim cenama, sa raznim popustima na paket treninge, ili na vežbanje u paru, i vi možete trenirati na Miha Body Tec spravama u našem gradu.

miha-lazar-zlicic-(32)
Miha Body Tec, Novi Sad – Foto: Jovana Rakić

Miha Fitness studio je jedino mesto u Novom Sadu gde uz pomoć personalnog trenera možete vežbati i doći do odličnih rezultata. Nalazi se u ulici kralja Aleksandra broj 10, a kako biste se uverili u efikasnost , svoj probni trening možete zakazati na broj telefona 064-086-25-53

Pogledajte kako je našoj novinarki bilo na treningu

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

25 Shares
Share via
Copy link