Magazin

Imala je 272 kilograma i za to krivi državu Srbiju

Maja Radanović (33) je imala čak 272 kilograma. Njeni roditelji su se iz Srbije preselili u SAD u potrazi za boljim životom, a Maja je rođena u Portlandu. Njena priča je objavljena u emisiji TLC-a „My 600 lb life“.

Tamo se sve vrti oko hrane

– Krivac moje težine je dobrim delom moje srpsko poreklo. U toj se naciji sve vrti oko hrane. Krivac je i činjenica da su se moji roditelji rastali dok sam bila mala. Majka je morala puno da radi, a ja sam bila usamljena i utehu sam našla u hrani. Odlazak oca mi je jako teško pao i od svoje desete godine sam se počela jako debljati. Na početku srednje škole sam imala 136 kilograma, a na kraju 181 kilogram. S 24 godine sam imala 226 kilograma. Kad se ujutro probudim, prvo zahvalim Bogu što sam živa i što nisam umrla po noći. Zdravlje mi je u katastrofalnom stanju. Stanje je iz dana u dan bilo sve gore. Bilo je dana kada se nisam mogla istuširati – rekla je Maja.

debela

Dečko je prekinuo s njom

Na početku snimanja emisije Maja je imala dečka Kristijana koji je ubrzo nakon toga prekinuo s njom.

– Već sam to prošla. Imala sam dečka s kojim sam bila u vezi četiri godine, bilo smo se verili, ali me je ostavio jer se bojao da zbog moje težine ja neću moći da rodim – kaže Maja.

Uz pomoć lekara uspela je da skine 90 kilograma, a svoj napredak redovno deli s pratiocima na društvenim mrežama. Maja se drži strogog plana dijete i sada je relativno zadovoljna. Kaže da ju više ne bole toliko noge i kukovi i da konačno može normalno da živi.

Gojaznost se lako leči: Poslušajte savet čuvenog doktora Ilića!

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

94 Shares
Share via
Copy link