Svet Vesti

Vaspitačice s horor maskama istraumirale decu u vrtiću i preti im zatvor (VIDEO)

vrtic vrisak

Pet vaspitačica iz američkog vrtića optuženo je za zlostavljanje dece, nakon što se na internetu pojavio snimak na kojem s maskama iz filma „Vrisak“ plaše decu.

Snimak je nastao u vrtiću “Lil’ Blessings Child Care” u Misisipiju i prikazuje decu koja vrište i plaču, pa čak i paralizovanu od straha.

U jednom trenutku se može videti dečak kako beži dok radnica odbaništa s maskom na licu juri za njim vrišteći nekoliko centimetara od njegovog lica.

Nakon što su nadležni saznali šta se dogodilo u dnevnom boravku, odlučili su da preduzmu akciju, prenosi N1.

“U ponedeljak, 17. oktobra 2022., kancelarija šerifa okruga Monro, okružno tužilaštvo i okružni tužilac sastali su se s roditeljima dece uključene u incident u Centru za brigu o deci i obrazovanju “Lil’ Blessings” i obavestili ih o mogućim krivičnim prijavama”, rekao je šerif okruga Monro Kevin Kruk u izjavi povodom incidenta. “Roditelji su takođe dobili priliku da podele informacije koje su prikupili sa istražiteljima MCSO.”

Najmanje jedan skup roditelja potpisao je izjave pod zakletvom o istragama za zlostavljanje dece na sudu okruga Monro, a sudija izdao naloge za optužbe.

– Bila sam u potpunom šoku od onoga čemu sam svedočila – rekla je za ABC Njuz Kejtlin Džonson, majka deteta koje pohađa Lil’ Blessings.

– Njihovo ponašanje je bilo neprihvatljivo. Porastao mi je krvni pritisak. Slomilo mi je srce zbog mog deteta. Ljuta sam.

– Nadam se da uživate u zatvoru i nadam se da shvatate da je to što ste uradili ozbiljno – nastavila je Džonson.

– To nije šala i nije nešto čemu se treba smejati.

Alisa Hajes, majka malene devojčice u dnevnom centru, razgovarala s ABC njuz novinarima.

“Želim da vide užas na njenom licu jer to vidim svake noći”, rekla je.

Kancelarija šerifa okruga Monro imenovao je počinioce u slučaju kao Siera Mekendles, Oci-Ana Kilburn, Dženifer Njuman, Šien Šelton i Trejsi Hatson.

One su suočene su po tri tačke optužnice za krivično delo zlostavljanja dece zbog svoje uloge u incidentu, dok se Hatson suočava s dve optužbe za neprijavljivanje zlostavljanja i napad na maloletnika, oba prekršaja.

Nejasno je da li su osumnjičeni u ovom slučaju dobili pravnog zastupnika i istraga je trenutno u toku.

Izvor: N1

Sara je ubila komšiju (77) jer je pokušao da joj obljubi sina: „Svaka majka bi to uradila za svoje dete“

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

188 Shares
188 Shares
Share via
Copy link