Magazin

Majka napijala sina i njegove drugove i drugarice, organizovala bludne žurke i snimala ih u intimnim odnosima

Clipboard01
Printscreen

Ako ste zbog imena i prezimena pomislili da je reč o pokojnoj rok zvezdi – niste u pravu.

Šenon O’Konor je optužena da je organizovala divlje žurke za maloletnike od 14 godina, uključujući jednog od njenih sinova, gde je navodno podsticala napad na mlade devojke i zlostavljanje istih.

Ovo je slučaj koji je odjeknuo svetom, a sada su tužioci otkrili njene uznemirujuće pretrage na internetu.

Sredovečna Šenon O’Konor, koju zovu i “parti mama” – optužena da je organizovala bludne žurke sa maloletnicima od 14 godina, uključujući njenog 15-godišnjeg sina. Ona se sada suočava sa 39 optužbi u vezi s različitim oblicima zlostavljanja dece.

3658196_20231018-21-04-58window_ff
Printscreen

Telefon prepun “sadržaja”

Sada, u novopodnesenim sudskim dokumentima, Okružno tužilaštvo Santa Klare otkrilo je navodne pretrage na internetu pronađene nakon forenzičke pretrage na Šeroninom mobilnom telefonu.

Dok tužioci tvrde da je izvršila razne pretrage nakon što je saznala da je pod istragom policije – od toga da li postoji nalog za njeno hapšenje do toga da li bi mogla da bude krivično gonjena u Kaliforniji nakon što je pobegla u Ajdaho do zakona koji se odnose na davanje alkohola maloletnicima. Pretraga koja najviše uznemirava od svih ovih navedenih internet upita uključivala je seksualizaciju dece.

Istražitelji takođe kažu da su, prema zakonu i zločinu, pronašli više video snimaka preuzetih na njen telefon sa različitih platformi društvenih medija. Na tim navodnim video-snimcima bile su mlade devojke, koje su izgledale kao da su maloletne, u odeći koja je navodno vrlo izazovna i otkriva mnogo.

Organizovala tajne žurke za maloletnike

Šenon je pre dve godine optužena za 39 krivičnih dela, uključujući zlostavljanje dece, seksualni napad i davanje alkohola maloletnicima, koje je podnelo okružno tužilaštvo u Santa Klari.

Prema izjavi o činjenicama istražitelja tužilaštva, O’Konor je tajno priređivala zabave u svojoj kući i u iznajmljenim smeštajima, gde je davala alkohol i kondome tinejdžerima, uglavnom od 14 i 15 godina.

Bila je jedina odrasla osoba ikada prisutna. Istražitelji kažu da su tinejdžeri pili do tačke da su povraćali, nisu mogli da stoje, pa čak i bili u nesvesti u više navrata, dok ih je ona ohrabrivala da vrše intimne radnje jedni sa drugima – od kojih su mnogi bili bez pristanka.

Prema lokalnim vestima KRON 4, Šenon planira da deo njene odbrane bude tvrdnja da je bilo kakva intimna aktivnost među maloletnicima u njenom domu bila potpuno voljna i sa pristankom. O’Konor se izjasnila da nije kriva ni po jednoj tački, njen sledeći sudski termin je 6. novembra.

Izvor: Blic Žena

Ljubiša Šiškica osuđen na 3 godne robije zbog trgovine ljudima

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link