Magazin Svet

Par monstruma izgladnjivao sopstvenu decu, kupao ih vrelom vodom i hranio sapunom

Šeril Pikls i Endi Hadvin
Foto: Facebook / Cheryl Pickles

Suđenje za stravičan slučaj zlostavljanja dece ovih dana potresa britansku javnost, pošto je jedan mladi par godinama na najstrašnije načine zanemarivao i mučio sopstvenu decu, a kasnije su pokušali da čitavu stvar zataškaju.

Naime, Šeril Pikls (35) i Endru Hadvin (39), koji su mučili decu izgladnjivanjem, terali ih da se kupaju u kipućoj vodi i hranili sapunom, proglašeni su krivim za višestruko zlostavljanje dece.

Falsifikovali pisma u pokušaju da zataškaju slučaj

Mališani su bili toliko gladni, da su pešačili više od 6 kilometara kako bi u 4 ujutro pretraživali kante u okolini supermarketa, piše Index.

Kada su prijavili zlostavljanje jednoj odrasloj osobi od poverenja i kada je slučaj došao do policije, Šeril i Endru su se uspaničili, falsifikovali pisma i izjavili da su ih napisala njihova deca, piše Daily Mail.

„Žao nam je, lagali smo“, pisalo je u pismima. Stručnjak za rukopis je kasnije ustanovio da su pisma lažna, odnosno da se ne radi o dečijem rukopisu.

Policija je pokrenula istragu 2018. godine, nakon dojave o mogućem zlostavljanju.

Istraga je trajala četiri godine, a tokom nje su detektivi ispitali više od 150 svedoka.

Mališani se hranili ostacima hrane na ulici

Otkrili su da su Hadvin i Pikls terali decu da jedu sapun i da se tuširaju u kipućoj vodi, zatvarali ih u ormane, kao i da su ih izgladnjivali.

Mališani su često tragali za ostacima hrane po ulici, a jednom su prilikom pronađeni u 4 ujutro kako idu peške do supermarketa u potrazi za hranom.

Par je praktikovao da naruči hranu i zatim terati decu da ih gledaju dok oni jedu.

Na sudu u Duramu proglašeni su krivim za više kaznenih dela zanemarivanja dece. Hadvin je optužen i za tri slučaja silovanja jedne maloletne osobe.

Određen im je pritvor do 28. aprila, kada će im biti izrečena presuda.

Izvor: Index

Dva vrtića zatvorena zbog zlostavljanja dece, vezivali ih za krevet i gurali im glave u WC šolju

174 Shares
174 Shares
Share via
Copy link