Novi Sad

Novosadski zubari spustili cene: Ovo je najbolja novogodišnja ponuda i neće dugo trajati!

zubar

Kada su u pitanju kvalitetne stomatološke ordinacije Novi Sad zaista ima čime da se pohvali, a gde je kvalitet, tu je i cena, koja nam je, pored dobre usluge ipak presudna. 

Zato smo za vas istražili koji su aktuelni popusti za decembar 2022. godine, u nekim od najboljih zubarskih ordinacija u gradu. Obradujte svoj džep, a u Novu godinu zakoračite sa širokim i zdravim osmehom!

Stomatološka ordinacija Midić

Ukoliko tragate za stomatologom u kog ćete imati poverenja i kom ćete se uvek vraćati, dr Milenko Midić zaslužuje svaku preporuku! Ordinacija Midić, pored pružanja svih stomatoloških usluga visokog kvaliteta, po pristupačnim cenama, posebno se ističe izuzetnim radom u oblasti dečje stomatologije.

Ako vam zubar hitno zatreba, tu je dežurstvo noću, vikendom i praznicima, što je i glavni akcenat rada ove ordinacije i ono što je izdvaja od drugih!

Kad je reč o aktuelnim popustima, ova ordinacija svakako prednjači po broju različitih usluga koje možete iskoristiti u decembru:

  • Izbeljivanje -30% 100 € (umesto 150 €)
  • Metalokeramičke krunice -5% 85 € (umesto 90 €)
  • Totalne proteze (gornja ili donja) -10% 150 € (umesto 170€)
  • Plombe -15% 2.500 din. (umesto 3.000 din)
  • Rutinsko vađenje zuba -15% 2.500 din. (umesto 3.000)
  • Skidanje kamenca -20% 2.000 din.(umesto 2.500)
  • Dečja stomatologija (plombe, zalivanje fisura, uklanjanje mekih naslaga) -20% 1.200 din. (umesto 1.500 din.)

Pozovite ili pišite na: Mob/Viber 062 65 50 65

e-mail: [email protected]

  • Zapratite ih na Instagramu i Fejsbuku i budite u toku sa svim aktuelnostima, akcijama i pogodnostima ordinacije!

Adresa: Turgenjeva br. 3, u neposrednoj blizini Sajma i Bulevara Oslobođenja u Novom Sadu.

Ćetković Dental Studio

Pored vrhunskog kvaliteta materijala i usluge iz svih oblasti stomatologije ne možemo da ne istaknemo i izuzetno ugodnu atmosferu ove ordinacije koju čini tim mladih i posvećenih lekara.

Zakažite svoj termin na vreme: 062/22 14 12

Adresa: Trg mladenaca br. 6, Novi Sad

Royal Dental – Dr Nebojša Ničić

Ordinacija, čiji je osnivač Dr Nebojša Ničić, specijalista oralne medicine i parodontologije – pruža usluge iz svih oblasti stomatologije u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i materijalima, uz pristupačne cene.

  • Aktuelna decembarska akcija u Ordinaciji Royal Dental odnosi se na sve metode profesionalnog  beljenja zuba, bilo da se odlučite na lasersko, ordinacijsko ili kućno beljenje sa splintovima!

Zato iskoristite veliki popust od čak 50% sada i podarite sebi bele zube po ceni od 120 € (umesto redovne cene od 240 €).

Zakazivanje možete obaviti: 

Adresa: Teodora Pavlovića br. 9, Novi Sad

Moja zubarka NS

U ovoj specijalističkoj ordinacji za oralnu hirurgiju, koja pruža sve vrste stomatoloških usluga, sve do kraja godine možete iskoristiti odličan popust od 50% i za svega 2.500 din priuštiti paket koji obuhvata: kompletan pregled usne duplje, sa skidanjem kamenca, peskiranjem i poliranjem zuba! 

Zakažite svoj termin: 

065 98 22 752

ili mejl: [email protected]

Adresa: Janka Veselinovića 38, Novi Sad

 

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link