Magazin Novi Sad

Novosadski stomatolog daje nagradu od 50.000 evra onom ko uhvati lopova

Stomatolog iz Novog Sada Aleksandar Radović javno je oglasio da nudi nagadu od čak 50 hiljada evra, onome ko uhvati kradljivca njegove stomatološke opreme.

Aktuelna nagrada je za čak 20.000 evra veća od one prvobitne, koju je već nudio za otkriće lopova i pronalazak opreme iz njegove ordinacije.

– Moja ordinacija u Ulici Đorđa Zličića broj 44 i ja smo za kratko vreme opljačkani dva puta. Prvi put se pljačka dogodila 7. decembra 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina i kombi. Prilikom upada u kuću osam puta sam izboden nožem. Zbog toga sam od policije zatražio da mi izda dozvolu za držanje vatrenog oružja. Pre toga mi je iz dvorišta nestao automobil, a potom mi je kuća u kojoj stanujem obijena – izjavio je juče za “Dnevnik” Radović.

On je objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja. Кako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200.000 evra.

– Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac. Nisam siguran, ali sumnjam da je to izvršio neko kako bi se navodno osvetio za ubistvo – kaže Radović.

Dodaje da se za nagradu za informaciju, niko nije javio.

– Sada sam nagradu za informaciju povećao na 50. 000 evra i već ima velikog interesovanja. Očekujem da će se sada pronaći lopov ili više njih – zaključuje Radović.

Cela Srbija priča o njoj, a ja se pitam da li je lepa Anđa koja se rvala sa lopovom hrabra ili nepromišljena?

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
94 Shares
Share via
Copy link