Srbija

Silikonska poslanica uzvraća udarac: Plaćenici šire neistine jer sam ih ponizila

staša sns
Printscreen

Zaista, nije mala stvar ući u Narodnu Skupštinu kao poslanik i predstavljati građane koji su te glasali. Još da su te glasali a da se nisi skrila/skrio iza imena Aleksandar Vučić na listi SNS-a  kao i svi ostali poslanici stranke, imao/imala  bi našta i  biti ponosan.

Ovako, građani koji te nisu glasali a ispostavlja se da niko nije, čak ni oni koji jesu, umeju da budu kritički nastrojeni  pa i da primete da se prvi radni dan koristi za promociju na društvenim mrežama.

Elem, Staša Stojanović, nova poslanica SNS u Narodnoj skupštini, reaguje zbog negativnih komentara na račun njenih skupštinskih selfija, pa nam ovako uzvraća:

-Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni hoće da nametnu da je SLIKANJE zabranjeno?! ‘Ej, snimak pre početka da imam za uspomenu hoće da mi zabrane?! Ludaci – napisala je  Stojanović na Tviteru.

Ona dalje u izjavi za Republiku kaže:
-Opozicija napada samo najbolje iz Srpske napredne stranke. Očigledno sam im smetnja pa žele da me u samom startu obeshrabre. Plaćeni su da šire neistine jer sam javno ponizila Narodnu stranku i sad mi se svete.

Podsetimo, nova poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović za vreme konstitutivne sednice Skupštine Srbije snimala je selfi.

Zatim se tim snimkom pohvalila na društvenim mrežama. Njene slike, snimak i komentare pogledajte na Instagram stranici narodne poslanice.

Izvor: Nova.rs

Botoksirana Novosađanka postala poslanica, pa se pohvalila selfijem iz Skupštine

Luftika redakcija

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • obavezno sačuvaj sliku, jer će to biti jedino što će ti ostati kad prođe ovo ludilo i počne normalan život u ovoj zemlji. a sačuvaće i narod, čisto da se neko ne zaboravi posle

4.1K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap