Beograd Magazin

Vrhunac ludila: Klinci se popeli na stub Mosta na Adi – za selfi, klik i lajk (VIDEO)

Klinci most na adi
Foto: Screenshot / Twitter / alexbelgrade

Pojavom društvenih mreža, a pogotovo aplikacija koje služe prvenstveno za deljenje fotografija i video zapisa, brojni mladi ljudi dovode sebe u izuzetno rizične situacije, samo da bi napravili što bolji snimak i dobili koji lajk više, često ne razmišljajući o posledicama.

Mnogi su zbog kadrova od kojih zastaje dah cenu platili sopstvenim životima, a na Tviteru je osvanuo snimak iz Beograda, od kojeg će vas podići žmarci i obliti hladan znoj istog trenutka kada ga pogledate.

Selfiranje na vrhu nosača Mosta na Adi

Da li je u pitanju bio deo nekog suludog “čelendža” ili momci imaju samo višak adrenalina ne znamo, ali dvojica mladića su se popeli na noseći stub Mosta na Adi kako bi napravili selfi!

I ne samo to – vidi se da su se fino opustili i posedeli na vrhu, posmatrajući most i užurbani grad, dok su im noge visile u vazduhu, sa visine od kojem bi se svakom čoveku zavrtelo u glavi i pripala muka.

Snimci su zaista fantastični, a momci očito nisu ni razmišljali o jakim udarima vetra, koji bi ih kao od šale “počistio” i od njih napravio samo mrlje, a mora se postaviti i pitanje kako su se uopšte i popeli na takvu vrtoglavu visinu, osim ako ih neko nije pustio da uđu unutar samog nosača.

U tom slučaju se naravno mora postaviti pitanje obezbeđenja, tačnije odgovornost onih koji rade na održavanju mosta, a mnogi su apelovali da se ovaj slučaj prijavi nadležnima, kako neki drugi avanturista ne bi došao na sličnu sumanutu ideju.

“Kako pojedinci malo cene svoj život”

Nisu naravno izostali ni komentari na društvenim mrežama.

“Koliko pojedinci malo cene svoj život”, Budale! Prvo tu ne znam ko ih je pustio, drugo ovo je javni poziv još kojoj budali da uradi isto. Izazivanje opasnosti”, “I ludi i hrabri. Teško mi je i snimak da gledam”, “Jel se samo meni znoje dlanovi i kao da mi neko zabada igle u prste?”, “Sledila sam se”, “Zamisli da te ubije maloumnik padom sa mosta”, “Da se sledeći put na sve moguće načine onemogući silazak onome ko se popne. Prenos uživo koliko će izdržati da ne padne…”.

“Kasne momci jedno 10 godina za Rusima”, “Svinjac od grada”, “A da su ih strugali sa asfalta…Onda bi bilo: ‘jadna deca, bili su tako dobri dečaci’…Ja bih to uhapsila, pa nek onda tiktokaju”, “Najgore je to što se ovih dvojica mamlaza (moram tako da napišem) ne bi ni penjali na sam vrh, a da ne mogu to da snime i stave na Instagram ili Tiktok”, “Ovo treba policija da vidi”, oštri su bili u komentarima tviteraši.

Nadamo se da su momci ipak uspeli da se spuste bezbedno, ma kako da su se popeli gore, kao i da sličan podvig neće pasti na pamet još nekom influenseru i maloumniku željnom pažnje i lajkova na bilo kom mostu Srbiji.

Influenserka poginula zbog savršenog selfija na litici iznad slapova

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
913 Shares
913 Shares
Share via
Copy link