Magazin Poznati

Svetlana Bojković se pokajala zbog jednog estetskog zahvata: „Drugarica me je odvela na prevaru“

ceca-bojkovic
Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Glumica Svetlana Ceca Bojković u decembru je proslavila 75. rođendan. Ona svakodnevno uživa brojne komplimente na račun svoje lepote i harizme, a svojevremeno je otkrila da se, iako je pristalica prirodnog izgleda, podvrgla estetskom zahvatu.

Ceca je više puta isticala da voli svoje godine i bore na licu, jer odslikavaju njen život, ali je na pitanje da li uveče sebi sipa piće i opusti se ili stavi masku na lice Ceca Bojković odgovorila:

− Ovo drugo najređe! (smeh) Koristim dobre kreme i ponekad odem u jedan salon na tretman laserom i masažu. Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome dvadeset godina. Ja, inače, jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se. Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija – rekla je glumica jednom prilikom, piše Blic.

Svetlana je, podsetimo, jednom prilikom istakla da poslednjih godina ima mnogo više vremena za sebe, ali i porodicu.

– Sada imam više vremena. Ali, žao mi je što nisam u mladosti, kad je moja ćerka bila mala, u najslađim godinama, s njom provodila više vremena. Imala sam servis dvoje baka i deka. Kajin otac Miša Žutić bio je jedinac, ja jedinica, roditelji su nam u bili u punoj snazi, a rodila sam je sa 25 godina. Tek kad sam otišla u penziju, a Kaja već odrasla i osamostalila se, to se promenilo. S njom imam divan odnos – priznala je glumica.

Izvor: Blic.rs

Ceca Bojković: „Emiliji Popadić su svi hteli da pomognu i ja sam to u jednom slučaju iskoristila“

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

132 Shares
132 Shares
Share via
Copy link