Magazin

Šta je Marić hteo da kaže: „Lako je optuživati Miku Aleksića, zašto ne optužuju političare?!“

U emisiji „Mentalno razgibavanje“ pušten je kratak video isečak iz jutarnjeg programa Happy televizije. Voditelj Milomir Marić ušao je u raspravu sa svojim gostom Nenadom Čankom iz LSV, a onda je u trenutku međusobnog vređanja Marić izgovorio nešto zbog čega bi možda mogao da bude pozvan i na informatvni razgovor da malo detaljnije priča o svojim potencijalnim saznanjima.

U jutarnjem programu, između ostalog, govorilo se i o skrajnutom slučaju političara pedofila o kojem je pričao Igor Jurić, otac ubijene Tijane, koji još uvek nema svoj epilog. U jednom trenutku Marić je poredio taj slučaj sa aktuelnim slučajem Miroslava Aleksića rekavši da je „lako optuživati Miku Aleksića, zašto ne optužuju političare“.

Marko i Darko iz „Mentalnog razgibavanja“ ocenili su u svojoj emisiji kao vrlo zanimljivo Marićevo izlaganje i upitali se šta bi izrečeno trebalo da znači.

Da li dobro obavešteni Marić zaista ima neka lična saznanja o ovoj temi koja je još uvek pod velom tajne i da li je to možda posao za istražne organe.

Sporna izjava nalazi se između 25:50 – 26:00 minuta.

Čanak: Kažu mi da sam pedofil, jer je moja devojka 27 godina mlađa od mene

14 Shares
Share via
Copy link