Srbija Vesti

Voditelj ‘Mentalnog razgibavanja’ napadnut na auto-putu, vozač džipa pratio ga 20 km

marko stepanovic

Jedan do voditelja i autora emisije „Mentalno razgibavanje“ Marko Stepanović rekao je za portal Nova.rs da je 13. aprila napadnut na auto-putu Beograd – Zagreb, kada je nepoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes.

Marko Stepanović uspeo je da napravi kratak snimak tokom ovog incidenta i snimi vozilo koje ga je pratilo.

Naime, Stepanović je na auto-putu pokušao da se isključi pre prve naplatne rampe, ali pošto je pumpa bila zatvorena, on se vratio u levu traku, nakon čega se pojavio čovek u džipu koji je vozio iza njega i koji je počeo da mu trubi i psuje.

– Obišao me je sa desne strane, vređao me sve vreme, a kad sam mu odmahnuo rukom, on je svojim automobilom počeo da se kreće ispred mene. Ako bih pokušao da odem u drugu traku, on bi takođe to učinio. On me je zapravo pratio sve vreme, pokušavajući da me zaustavi, kako bi se obračunao sa mnom – ispričao je Stepanović za Nova.rs.

On je naveo da ga je pomenuti vozač pratio dvadesetak kilometara na auto-putu, a u jednom trenutku su bili u riziku da ih obojicu udari šleper.

– Nakon toga sam dao gas sa namerom da se dočepam prve naplatne rampe, kako bih uspeo da dođem do policije. On je vozio iza mene sa namerom da me udari u gepek. U jednom trenutku sam uspeo da izvadim telefon i napravim kratak video zapis koji sam predao policiji. Kako sam prešao naplatnu rampu stao sam sa strane, pozvao policiju, koja je došla u roku od 15 minuta. Postupili su profesionalno, uzeli moje podatke i ja sam im predao snimak. Napadač me je pratio do poslednjeg isključenja, pre prve naplatne rampe, a nakon toga mu gubi trag. Čim ga policija privede, prepoznaću ga bez problema – rekao je Stepanović.

Izvor: Nova

Bahata omladina u punoj brzini jurca na čoveka na pešačkom i ciči od sreće (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

22 Shares
Share via
Copy link