Magazin

Jovana Jeremić kipti od besa zbog Marića: Više ne moram da mu ćutim, naučiću ga da me poštuje

jovana-maric
IZVOR: PINK SCREENSHOT/HAPPY TV

Jovana Jeremić ponovo komentarisala sukob sa nekadašnjim saradnikom Milomirom Marićem.

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku Jovana Jeremić, oštro je komentarisala to što je Milomir Marić ismejao na Hepi televiziji.

Ona je sa Marićem na istoj televiziji sarađivala deset godina, ali je u u svom obraćanju na Instagramu reagovala na opaske, te poručila da je ona „njegovo remek-delo, ali i najveća kazna“.

Ubrzo se oglasio i Marić koji je za medije istakao da je „učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja“, a sukob se tu nije završio.

Jovana se nije zaustavila, te je još jednom odgovorila svom nekadašnjem saradniku i otkrila da li su se čuli nakon spornih kadrova iz emisije.

– Nije me zvao Marić, ali jeste jedna njemu bliska osoba. On nije mali, neću više da tolerišem njegove bljuvotine i loše postupke. Mora da shvati da ne može mene da ponižava. Nisam ona koja će da mu ćuti – započela je.

– Mora da nauči da sa Jovanom Jeremić ne može tako. Više ne moram da ćutim. Ako ne bude naučio da me poštuje, ja ću ga naučiti. Moji rezultati su apsolutni bolji od svih i njega. Naučiću ga ja ili milom ili silom – poručila je besno Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić pokazala cipele od 1.000 €, kupuje Mercedes (FOTO)

Izvor: Blic

60 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap