Magazin

Jovana Jeremić u suzama zbog Marića: Nije hteo da me upozna sa Vučićem, vodio je one koje cipele ne mogu da mi brišu

jovana-maric
FOTO: SCREENSHOT, TANJUG/R. PRELIĆ, ZORAN ILIĆ / RINGIER

Voditeljka jutarnjeg programa „Pinka“, Jovana Jeremić, sada je već poznata po tome da apsolutno sve „nepravde“ koje su joj se desile, kad-tad iznese u javnost i da nema povlašćenih- čak ni kada su u pitanju njeni dugogodišnji saradnici.

Ona je sada u jednoj emisiji, kroz suze i jecaje, ispričala kakav je stres doživela na prethodnom radnom mestu, televiziji „Hepi“.

– Do Vučića sam došla isključivo sama, meni niko nije pomogao – govori Jovana, a onda otkriva zbog čega je ljuta na Milomira Marića sa kojim je radila na bivšoj televiziji.

– Očekivala sam da će me Milomir Marić na bivšoj televiziji, gde sam radila, upoznati sa Aleksandrom Vučićem, međutim on to nikada nije uradio. Prosto nije osetio potrebu da treba mene da upozna sa predsednikom i mogu da kažem da sam mu to u duši zamerila, jer je upoznavao druge voditeljke koje nisu zaslužile da budu upoznate sa jednim predsednikom države, a ja koja sam u svemu bila najbolja i koja sam držala tu televiziju nisam bila upoznata sa predsednikom od strane Marića – ističe voditeljka koja počinje u momentu da plače tokom intervjua.

– Možda sam zbog toga baš postala mega zvezda. I dan danas smatram, to me boli, to me strašno boli, jer je on bio glavni i odgovorni urednik te televizije, da sam ja zaslužila da odem na taj ručak sa predsednikom kad su bile pozvane druge voditeljke. Marić mene nije pozvao. A pozvao je žene koje ne mogu da mi čiste cipele u novinarstvu, koje nisu novinarke. I mislim da je tu učinio veliku nepravdu, ali mislim da mu je život pokazao gde je moje mesto. Ja sam do Vučića došla i bez toga. Jednostavno mene je bog upoznao sa Vučićem i moja prodornost, ja sam sama došla do njega. Sama sam mu pisala, on je mene oduševio što mi je odgovorio – izjavljuje potresena Jovana Jeremić i za kraj dodaje:

– Ja znam kakva je bila moja duša kada znaš da si vrhunski i imaš rezultate, a na ručak budu pozvane druge voditeljke, ne budeš ti. Ali bog je namestio da sve bude kako treba, jer je uvek bio na mojoj strani. To su neki emotivni momenti u mom životu. Sve sam u životu uspela svojim radom. Do svega sam stigla isključivo svojim radom i gledanošću koju sam imala – zaključuje Jovana Jeremić u emisiji „Balkan Info“.

Jovana Jeremić ekstremno posesivna, radnicama bivšeg muža poručila: Ili vas gazim kolima ili vam bacam bombu

Izvor: Blic

OGLAS

69 Shares
Share via
Copy link