Magazin

SNS diva iz Novog Sada ponovo briljira: Imam preko 5 rokovnika sa govorima lidera, to je moja strast i ljubav

staša sns
Printscreen

Ambiciozna članica Srpske napredne stranke Staša Stojanović pažnju javnosti privukla je prošle godine provokacijom u centru Novog Sada kada je prekinula konferenciju za štampu omladine Narodne stranke, nakon čega je dobila pohvale sa vrha, odnosno direktno od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Staša se ponovo zaželela pažnje, te je na društvenoj mreži Tviter iznova ka sebi okrenula oči domaće javnosti. Ona je svojim pratiocima otkrila svoj neobičan hobi koji navodno oslikava koliko je posvećena građenju svoje političke karijere.

„Malo ko zna da imam preko 5 rokovnika u koje zapisujem govore lidera. Radim to godinama unazad. Svaki dan, par sati. To je moja strast, ljubav“, napisala je ona na Tviteru.

Incident sa omladinskim snagama pomenute opozicione partije dogodio se pre godinu dana, a taj snimak obišao je sve lokalne i nacionalne televizije. Ubrzo je reagovao lično Aleksandar Vučić nahvalivši javno svoju sledbenicu. Ona se i sama pohvalila podrškom svog lidera.

„Sinoć me pozvao naš predsednik Aleksandar Vučić i čestitao mi na hrabrosti. Verujte mi da nema većeg zadovoljstva i srećnije osobe od mene! On je moj uzor, čovek od koga učim, neko ko mi je broj 1 u svemu. Ponosan na mene, a ja još ponosnija na njega“, napisala je Staša Stojanović tih dana na Tviteru.

Možda zbog svih zasluga, hrabrosti i posvećenosti Stašu sada čeka mesto u Skupštini ili u nekom ministarstvu, kako bi iz prve ruke mogla da upija i zapisuje umotvorine Aleksandra Vučića, Ane Brnabić, Siniše Malog i drugih istaknutih naprednjačkih lidera. Govore stranih diplomata, predsednika i svetskih lidera može slobodno da zgužva i baci jer oni od svoje zemlje nisu u stanju da naprave ekonomskog tigra koji jednog dana izvozi hranu, a već sledećeg gladuje i smrzava se tokom najteže zime „od 1944.“ i okupacije nacista.

Gde se samo pronađu sve ove srodne duše i da li Srpska napredna stranka zaista predstavlja takav epicentar mudrosti koji okuplja sve izvanredne pojedince zainteresovane za politička zbivanja, pristup novcu građana Srbije i privatnim milionskim poslovima? Jednog dana Vučić će biti prošlost, a sa njim i SNS odlazi u mračnu stranu istorije. Šta li će Staša tada učiniti i kome će prezentovati svoju strast i hobi kako bi ispunila svoje ambicije?

Malo će biti 5 rokovnika u kojima će pisati kako nije znala, kako je izmanipulisana ili da je sve to pisala i radila pod pritiskom nadređenih stranačkih struktura. Polako, videćemo, ako nas ova vlast sve kolektivno ne povuče zajedno sa sobom u mračan kutak zaborava.

Novosadski SNS omladinac se izlanuo zašto mora da kreči trobojke na Limanu

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

160 Shares
160 Shares
Share via
Copy link