Magazin

Staša i Koluvija u novoj SNS epizodi „Poslanica i Jovanjica“

staša i koluvija
Printscreen Collage

Staša Stojanović, Novosađanka koja se uspela do nivoa poslanice, i Predrag Koluvija, koji je uzdizao sve ljubitelje kanabisa u Srbiji i šire, imaju nešto zajedničko osim ljubavi prema vrhovnom vođi Aleksandru Vučiću i njegovoj strategiji „brže, jače, bolje“.

U danima za nama Staša Stojanović objasnila nam je šta je to zanimanje, a šta obrazovanje, te zapretila tužbom svim medijima koji su preneli zahtev Demokratske stranke da pod hitno podnese ostavku u parlamentu zbog navodno lažnih podataka o završenim školama, zbog čega se susrela sa optužbom da je „obmanula birače“.

Slika nastala pre izvesnog vremena dočarava da je Staša upoznala vlasnika Jovanjice i da je to poznantsvo ostalo zabeleženo i na jednoj zajedničkoj fotografiji.

Prevelika slučajnost ili dobro organizovano društvo pod patronatom Srpske napredne stranke, no mašte ne manjka nakon ovih dragih osmeha.

Vlasnik grandiozne plantaže marihuane i narodna poslanica zajedno u prijateljskoj atmosferi u zemlji gde marihuana, njeno gajenje, konzumiranje i prodaja i dalje spada u nelegalne aktivnosti. A veća plantaža na tlu Evrope nije otrkivena.

Tu nastupa isturena stranačka perjanica iz novosadskog naprednjačkog ogranka koja bi kao zadatak mogla da ima predlaganje legalizacije ili dekriminalizacije čime bi slučaj Jovanjica otišao u prošlost.

Iako se takva odluka, ipak, očekuje pre svega sa samog vrha, poslanica Staša Stojanović bi mogla u pauzi izrade skupštinskih selfija da podigne ruku kada se zvonce oglasi i time svom poznaniku ili prijatelju Koluviji Predragu omogući miran san i lagodan život u narednom periodu.

Selfi SNStaša novinarima preti tužbom: Master mi je zanimanje, a ne obrazovanje

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
84 Shares
Share via
Copy link