Magazin

Selfi SNStaša novinarima preti tužbom: Master mi je zanimanje, a ne obrazovanje

staša
Printscreen

Poslanica u novom skupštinskom sazivu na listi Srpske napredne stranke Staša Stojanović već je dospela u žižu interesovanja, kako zbog svoje izveštačene pojave kojom se hvali snimajući se iz poslaničkih klupa, tako i zbog zbrke koja je nastala oko njenog obrazovanja i zanimanja.

Naime, Stojanovićeva je saopštila da nisu tačne informacije potekle iz redova Demokratske stranke da je ona obmanula birače predstavljajući se kao master inženjer.

„Na poslaničkoj listi pišu trenutna zanimanja, ja sam još na masteru investicionog menadžmenta, te sam stavila kako jeste. Neko je stavio penzioner, sportista, novinar”, napisala je ona na Instagramu.

Ističe razliku između zanimanja i obrazovanja. Pokušala je da objasni kako je u delu gde treba da upiše zanimanje napisala master inženjer investicionog menadžmenta, a ne u odeljku za obrazovanje, gde bi u njenom slučaju stajalo diplomirani inženjer investicionog menadžmenta, jer je još uvek na master studijama.

Najavila je i tužbu protiv svih medija koji su preneli ovu informaciju.

„Sledi tužba!!!“, kratko i jasno je zaključila na kraju poslanica iz Novog Sada.

Sa druge strane, iz Demokratske stranke tvrde kako je Staša Stojanović prevarila građane da je završila master na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i zbog toga insistiraju da mora vratiti poslanički mandat.

Evo kako je Selfi Staša izgledala pre naprednjačke akademije i estetskih zahvata (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.1K Share
1.1K Share
Share via
Copy link