Magazin Novi Sad

Sloba Snajper: Moje hapšenje klasična demonstracija sile

Slobodan-Milutinovic-Snajper
Foto; Nova.rs

Član Upravnog odbora FK Vojvodina Slobodan Milutinović Snajper poručio je da je njegovo hapšenje na Jahorini bilo primer “klasičnog sportskog ribolova”, nazivajući to demonstracijom sile.

Milutinović je o situaciji koja se dogodila u sredu pisao u zvaničnoj Viber zajednici Fudbalskog kluba Vojvodina. Kako je naveo za sve navijače u grupi, “‘hapšenje’ je najobičnija farsa”.

“Niti su me uhapsili, niti optužili, ovo je prikazano kao neka demonstracija sile. Sva pitanja su bila u vezi sa Fudbalskim klubom Vojvodina. Čitao sam sve što su objavili i to je sramota čime se služe i šta su uradili. Bio je klasičan sportski ribolov – uhvati, slikaj, pusti. Ne znam šta se dešava u poslednja dva meseca otkad sam ušao u Upravni odbor, ali tad je sve počelo”, napisao je Milutinović.

Dodao je da je već godinama unazad u fudbalu, te da je Fudbalski klub Kabel uveo iz četvrte u prvu ligu, kao i da su poslednje dve godine na granici ulaska u Superligu Srbije. Po njegovim rečima, to ne može da uradi neko ko ima sreće, već neko ko se razume u fudbal, zbog čega je odlučio i da uđe u Upravni odbor Vojvodine.

“Otkad sam ušao u FK Vojvodina potpisani su novi ugovor sa mladim igračima. Ni jedan mladi igrač ne može da nam ode, sve najmlađe i najtalentovanije igrače smo poveli na pripreme i dali im šansu. Ti momci će u budućnosti sigurno napraviti sjajne karijere i zahvaliti se Voši, tako što će otići kao odlični transferi. Pre svega, ti momci vole Vojvodinu i ginu za nju. Pravi su Firmaši”, zaključio je Milutinović.

Podsetimo, Milutinović je uhapšen na Jahorini, u sredu. Sa njim je na saslušanje odveden i G. N. iz Novih Ledinaca, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske isprva nije bilo saopšteno zbog čega je uhapšen.

Mediji su pisali razne razloge za hapšenje, ali prema rečima portparola Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Nevena Kramera, Milutinović i G. N. su privedeni na kriminalističku obradu zbog sumnje na nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela. Kramer je dodao i postoji sumnja da je Milutinović počinio određena krivična dela iz Krivičnog zakonika Republike Srpske, zbog čega se nastavlja rad u tom predmetu.

Izvor: 021.rs

Novosadski kriminalni gang na platnom spisku EPS-a. Iza njih su iznude, prebijanje do smrti, dilovanje…

Avatar

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

104 Shares
104 Shares
Share via
Copy link