Magazin

Raspisana poternica za Slobom Snajperom, nije se vratio iz šetnje

sloba-snajper
Foto: Nova.rs

Za Slobodanom Milutinovićem Snajperom (39), koji ima nanogvicu, raspisana je međunarodna poternica jer se nije vratio iz šetnje.

Dnevnik“ navodi da je Milutinoviću 5. maja Vanraspravno veće novosadskog suda u jednom predmetu odredilo pritvor i kada je policija otišla kod njega da ga sprovede u zatvor na Klisi, ustanovilo se da se nije vratio iz šetnje koju je imao od 12 do 13 časova.

Potom je raspisana međunarodna poternica i za njim se traga.

U kućnom pritvoru se nalazio od početka aprila nakon što je novosadski Viši sud posle presude na dve godine i šest meseci zatvora zbog prinude, lišavanje slobode i zlostavljanja devojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, odlučio da ga iz zatvorskog pritvora prebaci u kućni pritvor sa nanogvicom.

Da je Milutinović u bekstvu saznalo se u sredu na suđenju za nasilničko ponašanje na turniru u malom fudbalu 2018. godine, slučaj u kom je optužen zajedno sa bratom N. M (35), kao i N. T. (24) i K. R. (27).

Na početku ročišta je saopšteno da se ono odlaže za 23. jun i 7. septembar, jer se Milutinović nije pojavio, a njegov branilac i njegov brat rekli su da ne znaju gde je. Saopšteno je da je raspisana međunarodna poternica.

Sudija Ivana Josifović je naglasila da će se pretres nastaviti i dovesti do kraja, bez obzira na broj prisutnih okrivljenih.

Sloba Snajper osuđen na 2 i po godine, ide u kućni pritvor, sudija kaže da su“deca patila za njim“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link