Magazin

Probudila se Neda Arnerić, doktori non-stop prate njeno stanje

probudila-se-neda-arneric

Neda Arnerić, velika srpska glumica koja je preksinoć u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, sada je stabilno i dalje prima neophodnu terpiju.

Arnerić će i dalje ostati na lečenju u VMA, gde se nalazi od srede uveče kada je dovezena u besvesnom stanju.

“Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj terapiji. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati”, kaže izvor “Blica”.

Kako saznaje “Blic”, glumica je vidno neraspoložena, ali se nije bunila kada su joj lekari objasnili da još ne mogu da je puste na kućno lečenje.

Neda Arnerić je hospitalizovana u sredu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, gde je primljena na odeljenje toksikologije u jako teškom stanju.

Da nešto nije u redu, prema saznanjima ovog lista, te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

“Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA”, navodi izvor “Blica”.

Za sada nema više zvaničnih detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen “Beogradski pobednik” za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film “Aleksi” Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

Neda Arnerić se dugo borila se depresijom, a smrt supruga srušila je njen svet

Share via
Copy link