Lifestyle Putovanja

Poznati srećni dobitnici trećeg kruga nagradne igre

Pet srećnih Novosađana danas je dobilo nagradno letovanje u Grčkoj, a nagradna igra koju organizuje taksi udruženje Maksi Novosađani, turistička agencija Sabra i naš portal traje još samo sedam dana.

Današnji dobitnici su Ljiljana Stepanović, Jelena Medić, Sanela Mišić, Srđa Maraš i Slađana Jovelić.

treci_dobitnici_letovanjaUkoliko još niste upoznati sa pravilima igre, podsetićemo vas na njih. Svaka vožnja taksijem Maksi Novosađani vam donosi pečat na kuponu koji dobijate od taksiste. Sa popunjenim kuponom od pet pečata učestvujete u nagradnoj igri. Tako popunjen kupon predatejete vozaaču, koji ga prosleđuje do ostalih kupona za izvlačenje. Ne postoji određen broj kupona sa koliko možete učestvovati, što znači da vam se svakom vožnjom povećava šansa za dobijanje nagrade.Do sada je dodeljeno 15 letovanja, a narednog ponedeljka je poslednje izvlačenje i poslednja šansa da osvojite besplatno letovanje u Grčkoj. Reč je o aranžmanima u popularnim regijama – Halkidiki i Olimpska regija. Vi u dogovoru sa agencijom birate mesto – Haionit, Pefkohori, Paralija ili Olimpik bič, a takođe je na vama da u skladu sa vašim obavezama i raspoloživosti agencijskih kapaciteta u Grčkoj odaberete vreme putovanja.

Grčko primorje poznato je po svojim predivnim plažama, a uz prijatnu temperaturu vode i dosta sunčanih dana u proleće možete na najlepši način pobeći od stresa i obaveza u gradu. Igrajte se s nama i ubrzajte svoje leto uz prolećno zagrevanje sa Maxi Novosađanima! Ostalo je još sedam dana do poslednjeg izvlačenja kada ćemo proglasiti još pet dobitnika, a do tada pratite naš portal i vozite se taksijem Maksi Novosađani!

Pročitajte ko su prošli dobitici

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link