Balkan Magazin

Biser Jadrana koji porede sa Havajima i Maldivima na svetskoj listi 35 plaža sa najbistrijom vodom

primošten
Printscreen

Još jedan prirodni dragulj u našem komšiluku.

Iako se vreme godišnjih odmora bliži kraju, mnogi najviše vole da se kupaju krajem avgusta i početkom septembra kada je manja gužva na plažama, a time i čistije more.

Ako ne znate gde biste otišli na odmor u septembru, mogli biste da razmislite o plaži Mala Raduča koja se nalazi u Primoštenu u Hrvatskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laurie 🐙 (@laurie.za)

Osim uživanja u suncu i moru, plaža nudi idiličan pogled na primoštensko poluostrvo. To je objavio i portal Daily Mail koji je 2014. na svojoj listi od 35 mesta s najbistrijom vodom u kojima se morate okupati za života uvrstio upravo ovaj biser Jadrana, pored Maldiva i Havaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip (@stanslavsky)

Prelepa šljunkovita plaža smeštena je tik uz gradsko šetalište u Primoštenu. Osim raznovrsnog sadržaja koji se nalazi na samoj plaži, Mala Raduča nudi predivan pogled na staro gradsko jezgro Primoštena. Pristup plaži je pogodan za decu.

Na plaži postoji mogućnost najma ležaljki sa suncobranom, bicikala, pedalina i daski za stajaće veslanje. Postavljene su i kućice za opuštajuću masažu kao i klupe za odmor. Za sportski odmor tu su tereni za tenis, mini golf, fudbal, košarku i peščano igralište za odbojku, preneo je portal Nova.rs pisanje portala Index.hr.

Ostrvo u Hrvatskoj na kom su nekad letovala deca iz Novog Sada danas je dom samo jednoj ženi

Share via
Copy link