Magazin

Bivša misica Sanja Papić nakon ubistva supruga, advokata Miše Ognjanovića, svoj mir pronašla na Maldivima

maldivesbysanjapapic_1675494309_3030588377497383330_1900319840
Foto: Instagram / misssanjapapic

Brutalno ubistvo na Novom Beogradu uništilo je porodičnu idilu naše bivše misice, koja je nakon toga napustila Srbiju sa željom da zaštiti ćerku i obezbedi joj mirno detinjstvo na prelepim Maldivima.

Sanja Papić, o čijoj se lepoti pisalo i pričalo, upoznala je ljubav svog života, advokata Mišu Ognjanovića, s kojim je zasnovala porodicu, a onda je usledilo buđenje iz sna.

Njen suprug ubijen je 2018. godine, a Sanji i njihovoj ćerki Lari život se preokrenuo.

Iako joj nije bilo lako nakon ubistva supruga, ona se posvetila biznisu, zasukala rukave i svojoj mezimici postala i mama i tata, oslonac i najbolji prijatelj.

Sanja je 2016. godine postala ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, a nakon gubitka supruga, spakovala je kofere i sa ćerkom otputovala tamo kako bi je sklonila i obezbedila joj što bezbrižnije odrastanje.

Iako se svakodnevno seća ljubavi koju su ona i Miša imali, pa neretko na svom Instagramu deli njihove zajedničke fotografije, Sanja posvećeno radi na tome da ćerkici obezbedi sve što joj treba u životu.

Sanja je pre udaje uspešno gradila karijeru, doduše, tada u modnim vodama, pa je zato dosta nas pamti po naslovim stranama modnih časopisa, ali i kao bivšu mis Srbije i Crne Gore.

Na izboru za mis sveta 2003. godine proglašena je za treću pratilju, a na izboru za mis Evrope drugu. Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To je privuklo pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija, čija je muza bila godinama. Bila je i zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita „Omega“.

Rođena je 1984. godine u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga se seli za Beograd i upisuje Fakultet za biznis i marketing Evropskog univerziteta, a diplomirala je ekonomiju na Univerzitetu „Megatrend“.

U međuvremenu ju je primetila Vesna de Vinča, koja joj je ponudila članstvo u svojoj modnoj agenciji, nakon čega Sanja počinje da ređa uspehe kao manekenka.

Kao jedna od pet najlepših žena na svetu prisustvovala je brojnim ekskluzivnim događajima poput Filmskog festivala u Kanu, raznih sportskih takmičenja, kulturnih i humanitarnih manifestacija.

Danas je sve zamenila životom sa ćerkom na Maldivima, gde uspešno radi već pet godina.

Izvor: Zadovoljna Nova

Misica batalila svetla velegrada i modnu pistu, vratila se na selo i pravi maslac (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link