Magazin

Šta sve (ne) možeš u Rovinju za 10 evra? Video srpske influenserke prikupio više od milion pregleda

rovinj 10
Printscreen Collage

Bezobrazno visoke cene ove godine maltretiraju građane Srbije, a čini se da ćete kroz još veću muku proći ukoliko želite da se odmorite u susednoj Hrvatskoj i uvek romantičnom Rovinju.

Ove turističke sezone cene na Jadranu su glavna tema. Nelogična poskupljenja, od preskupih smeštaja do visokih cena kuglica sladoleda već mesecima zatrpavaju internet i društvene mreže. Poznato je da su neki naši gradovi na obali skuplji od drugih, a jedan od skupljih je definitivno Rovinj.

Tako je influenserka Dajana iz Srbije došla na ideju da objavi u videu na TikToku „šta se sve može raditi za 10 evra u Rovinju“. Na snimku koji je prikupio više od milion pregleda vidi se kako tiktokerka gleda u more, baca kamenčiće, grli stablo i sedi na klupi zamišljena.

„Kad me rodbina pita je li skupo u Rovinju“, napisala je u opisu videa, u kojem je zapravo htela da pkaže kako su cene dosta visoke.

@likedajana Kad me rodbina prvo pita: Je l’ skupo u Rovinju? 🤣 #rovinj #istra #more #plaza #fyp #fy #hrvatska #croatia ♬ original sound – Dajana 👩‍💻

Korisnici ove socijalne mreže su odmah „okupirali“ sekciju sa komentarima kako bi podelili svoje mišljenje o ovom video snimku.

„Platila parking i to je to“, glasio je jedan komentar. „Možeš se kupati“, napisao je drugi korisnik. „Možeš se slikati“, dodao je treći. „A svuda je isto“, pisalo je u još jednom komentaru.

Ipak, neki su isticali kako je grad prekrasan i da cena vredi. „Uživanje u Rovinju nema cenu“, komentar je jedne korisnice Tik Toka, prenosi Večernji list.

Nemac u Rovinju snimao decu pametnim satom, policija pronašla inkrimišuće fotografije

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link