Magazin

Čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju

Govoreći o odlasku iz Srbije glumac Nikola Đuričko je rekao da smatra da čovek mora da preuzme kontrolu nad svojim životom.

– Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju. Kako sam stariji, sve mi je teže da pravim kompromise i polukompromise – rekao je glumac Nikola Đuričko u intervjuu u emisiji “Među nama” na TV Nova S.

Đuričko je rekao da odlazi u Ameriku da se profesionalno usavršava, ali da će ubrzo i vratiti.

Nikola Đuričko napušta Srbiju, seli se u Ameriku?

– Imam neke fine obaveze i ići ću u Ameriku da se malo profesionalno usavršavam, ali vrlo brzo ću se vratiti zbog serije ‘Ujka novi horizonti’, zbog Olegovog filma, i zbog stendapa koje planiram da odigram u novembru – rekao je on, a prenosi Buka.

Na pitanje da li je spreman za novi početak, Đuričko je rekao da, bile “prave ili krive, to su jedine godine koje imaš, nema nazad, tako je – kako je”.

– Imao sam nekoliko puta prilike da radim sa njima, tamo se dosta snima, engleski relativno dobro znam, pa mi se čini da sebi dugujem tu šansu. Ja se bavim filmom i televizijom, kao kad se neko bavi košarkom pa jednog dana proba da igra u NBA – rekao je glumac.

Govoreći o učešću u predsedničkoj kampanji Saše Jankovića, Đuričko je konstatovao da se stanje u Srbiji nije promenilo od pre dve godine.

– Sada je 19 godina od demokratije kod nas, i naše društvo se zaista i ponaša kao neki devetnaestogodišnjak, troši lovu možda više nego što zarađuje, pije malo više nego što bi trebalo… – rekao je Nikola Đuričko.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

201 Shares
201 Shares
Share via
Copy link