Magazin

Nikola Đuričko napušta Srbiju, seli se u Ameriku?

Srpski glumac Nikola Đuričko je, prema informacijama koje je objavio Blic, odlučio da nastavi karijeru u Americi. Taj list se poziva na saznanja iz njegovog okruženja, a navodi se i da je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu uzeo godinu dana neplaćeno.

Spekuliše se da Đuričko za nastavak karijere „preko bare“ može da se osloni na dosadašnje iskustvo u radu sa Anđelinom Džoli na filmu „U zemlji krvi i meda“.

Svojevremeno je u intervjuu za Nedeljnik Nikola Đuričko na pitanje da li je posle iskustva sa Anđelinom Džoli sa kojom je bio i na dodeli Oskara, razmišljao o emigraciji odgovorio da ne zna.

„Ne znam. Imam agenta u Londonu. Trudim se da zaigram u Ligi šampiona. Znam koliko je narod bio ponosan kada sam se pojavio u filmu ‘World War Z’ s Bredom Pitom. U tom smislu znam kako smo mi, kao male sredine, srećni kad neko naš zabeleži uspeh u svetu. To pruža nadu nekom čoveku u Srbiji da kaže ‘Ako može ovaj Đuričko, onda mogu i ja samo ako budem vredno i dobro radio'“, rekao je glumac.

Kako je dodao, par puta je pomislio da ode iz Srbije tokom devedesetih, piše Blic.

„Što kaže moj drugar: ‘Sad sam počeo da mislim o odlasku iz Srbije ali bez strasti. Ranije sam hteo da odem, jer ne mogu ovo da podnesem, a sad samo ono – idem'“, rekao je tada Đuričko.

Nedeljni ručak i kafa na Adi su super, ali nisu dovoljan razlog da ostanem u srpskom besmislu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


230 Shares
230 Shares
Share via
Copy link