Magazin

Andrea 26 puta povećavala usne – uradiće to još jednom, biće najveće i najlepše (FOTO)

andrea

Mlada 24-godišnja Bugarka postala je svetska internet senzacija, a razlog za tu instant popularnost su njene ekstremno velike usne.

Andrea je do sada 26 puta povećavala usne i uverena je da će posle 27. tretmana postići svoj cilj i postati živa „Bratz“ lutka.

Takođe, ona je uradila i posvetljivanje i konturisanje lica da bi sredila oblik brade i vilice i za to platila 500 funti (oko 69.000 dinara). Njen sledeći korak u naumu da liči na Brac lutku je i još plastičnih operacija u predelu jagodica jer želi da ih uveća.

Kaže da joj je sve to povećalo samopouzdanje, ali ne odbija ni pažnju korisnika Instagrama koji su iznenađeni njenim izgledom, a na toj društvenoj mreži ima preko 23.000 pratilaca.

Andrea kaže da joj stalno pišu sa svih strana sveta i da joj nude novac, putovanja i susrete.

Iako joj ubrizgavaju mnogo injekcija, a svaka košta 200 funti, ona nije zabrinuta da će pući u nekom trenutku.

– Volim ih i osećam se mnogo bolje sa ovim usnama. Ubrzo ću ih još povećati, kao i jagodice – kaže ona.

Njeni fanovi su oduševljeni i na društvenim mrežama hvale njene usne.

Kada je pitaju zašto to radi sebi, slegne ramenima i kaže: „To je sad u modi“. Andrea kaže da nije sigurna da će ikad stati sa filerima.

– Svi mi dele komplimente na račun odeće i usana. Inspirišem ljude širom sveta. Da, ima i negativnih komentara, ali oni uglavnom dolaze od žena, pa znam da je to samo ljubomora – kaže Andrea.

Dodaje i da ne vidi potrebu za napadima jer su usne stvar ukusa.

– Neko voli manje a neko veće usne. Ja volim veće, u čemu je problem? Želim da imam najveće usne na svetu. U Bugarskoj je to u modi i sve devojke imaju filere – kaže ona, a prenosi Daily mail.

Izvor: Kurir

Srpske lepotice koje bi ove slike iz mladosti najradije zapalile (FOTO)

1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link