Magazin Svet

Potrošila hiljade evra za ogromne usne, više ne može ni da jede, ali ne planira da stane sa operacijama (VIDEO)

viena virstel povećanje usana
Foto: Prinscreen/Instagram/vienna.wuerstel

O ukusima ne treba raspravljati, a mnoge dame se u današnje vreme odlučuju za odlazak na intervenciju kod plastičnog hirurga, koje diktiraju moderna shvatanja “lepote” i trendovi na društvenim mrežama.

Neke preteraju sa odlascima “pod nož”, što iziskuje velike novčane izdatke, a često može izazvati i određene zdravstvene probleme.

Tako Austrijanka Viena Virstel iz Beča, očigledno veliki fan plastičnih operacija, ne može da jede normalno nakon što je potrošila hiljade i hiljade evra na estetske operacije za povećanje usana.

Viena je takođe imala tretmane čela i obraza, kao i nekoliko operacija povećanja grudi. I pored toga što zbog novih usana ne može da jede i pije, nema nameru da prekine sa operacijama.

– Jedva čekam da dobijem još veće usne. Veoma sam uzbuđena i veoma sam srećna zbog svojih velikih usana. Uvek sam ih želela takve – kaže ona.

@titty_twins

Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #trans #viennawuerstel #viennabotox

♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

Njene operacije učinile su je metom mnogih koji kritikuju njen izgled. Bez obzira na komentare, Viena, koja sebe naziva ‘plastičnim čudakom’, ponosna je na svoj izgled i ohrabruje sve da se ne plaše da rade nešto zbog čega će se osećati sigurnije u sopstvenom telu.

Viena trenutno deli stan na Majorci u Španiji sa Džesikom, koju nazivaju „ženom sa najvećim grudima u Austriji“.

Džesika je potrošila oko 50.000 evra na plastične operacije da bi postala prava Barbika, a zakazala je još jedan tretman kako bi dobila još veće implantate, piše Miror.

Izvor: B92

Potrošila sam 51.000 € da izgledam kao Pamela Anderson, muškarci me obožavaju, a žene mrze (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link