Magazin Svet

Potrošila 12.000 € da izgleda kao živa Barbika, roditelji više ne pričaju sa njom (FOTO)

Doli Miks barbika
Foto: Instagram / plasticdollymix

Podvrgavanje esteskoj hirurgiji je postalo globalni trend, pa postaje prava retkost da na ulici vidite običnu, prirodnu devojku.

Neki plastičan izgled duguju nestručnim i nespretnim rukama hirurga, dok postoje osobe koje baš insistiraju na „plastičnom“ izgledu.

Jedna od njih je 29-godišnja Engleskinja po imenu Doli, koja je odbacila život u porodici „plave krvi“ i rešila da krene sopstvenim putem.

Do sada je potrošila više od 12.000 evra na estetske operacije, kako bi izgledala poput žive Barbike, a njene grudi su teške više od 4 kilograma. I ne planira da stane.

„Oduvek sam želela da izgledam kao plastična Barbika“

Naime, Doli Miks (Dolly Mix) potiče iz familije koja je povezana sa kraljevskom porodicom, ali nikada nije imala osećaj da se uklopila među ljude „plave krvi“, piše 24 Sata.

Ona je oduvek želela da izgleda kao Barbika – da ima plavu kosu, velike grudi i ogromne usne. To je i ostvarila i sada živi svoj san.

– Moj cilj je da izgledam više plastično nego ljudski. Oduvek sam želela da izgledam kao plastična Barbika – izjavila je Doli.

Obožavateljka čuvene lutke za devojčice izdvojila je više od 12.000 evra kako bi došla do željenog izgleda.

Porodica ju odbacila zbog njenog izgleda

Tvrdi da je oduvek bila umetnička duša, ali da njen otac nikad nije imao „sluha“ za ovakvu vrstu umetnosti, tako da nije želeo da podrži ovakav njen umetnjički izraz.

– Nisam videla sopstvenu porodicu dugi niz godina. Oni me ne podržavaju u traganjem za sopstvenim identitetom. Toliko su mi ružnih reči uputili u vezi mog izgleda. Rekli su mi je da sam odvratna i da izgledam užasno – ispričala je ona.

@itsdollymix

Take a number honey 😅 #bimbo #funny #fyp

♬ original sound – yolanda fister

Dodala da je porodica imala plan za nju – da se uda i da ima puno dece.

– Naše porodično stablo im je veoma bitno, pošto imamo prilično duboke veze sa kraljevskom porodicom. Stalno su pokušavali da me povežu sa sinovima bogatih zemljoposednika. To mi se nikako nije svidelo – dodaje Doli.

Pokrenula sopstveni modni brend

Ona se iz porodične kuće u Batu preselila u London još u ranim dvadesetim, kako bi mogla da se slobodno izražava, a počela je i da čita erotsku literaturu i pornografiju.

Tokom godina potrošila 12.000 evra na estetske operacije. Prvi put je operisala grudi u ranim dvadesetim, te je od korpe 34B stigla do veličine 34E.

Sada su njene grudi teške neverovatnih četiri kilograma, a redovno se podvrgava injekcijama botoksa i hijalurona za usne, kako bi joj lice izgledalo što plastičnije.

Njen izgled privukao je više od 17.000 pratilaca na Instagramu, što ju je pokrenulo da započne posao s linijom odeće.

Trenutno prodaje kratke rozikaste majice sa sloganima „Bimbo“ i „Barbie“ za žene koje slično razmišljaju, piše The Sun.

Izvor: 24 Sata

Potrošila sam 51.000 € da izgledam kao Pamela Anderson, muškarci me obožavaju, a žene mrze (FOTO)

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link