Magazin Poznati

Miki Rurk se od šmekera pretvorio u plastičnu ruinu, zavisnost od „noža“ ga unakazila (FOTO)

286087_mikirurk_ff
Foto: Profimedia

Šta čovek uradi od sebe i koliko je zapravo zavisnost od plastičnih operacija opasna možemo uvideti na stravičnom primeru nekadašnjeg holivudskog šmekera.

Dani kada je Miki Rurk bio jedan od sinonima seksepila i jedan od najpoželjnijih muškaraca Holivuda davno su iza njega.

Nažalost, i on kao i mnoga imena u svetu slavnih teško su se mirili sa činjenicom da stare, te su pokušali da zaustave proces plastičnom hirurgijom, međutim, rezultati su sve sem onoga što su očekivali.

141337_profimedia0291802574_ff
Foto: Profimedia

Slavnog glumca teško je gledati, a njegova retka pojavljivanja u javnosti uvek prolaze propraćena šokiranim izrazima lica prolaznika. Isti scenario ponovio se i ovog puta kada su ga uslikali na putu do omiljenog kafića u kojem se našao sa prijateljima, a Rurkovo izdanje bukvalno je izazivalo jezu.

Prljava roze kapa, razdrljena trenerka i pantalone na kukovima u kombinaciji sa upečatljivim nakitom samo su dodatno skrenuli pažnju prolaznika, a kada bi ga pogledali u lice, brzo bi skretali pogled.

Njegovo lice potpuno je iskrivljeno zbog filera i operacija. Obrazi se čudno preklapaju, a na nosu je izvršeno toliko intervencija da se „urušio“ sa jedne strane, što se jasno videlo i nedavno kada su uspeli da ga uslikaju u krupnom kadru.

Takođe, zbog mnogobrojnih intervencija, njegove nozdrve jedva su otvorene zbog čega glumac ima problema sa disanjem. Zbog izgleda ga danas porede sa čudovištem, a ni Rurk ne pomaže svojim diskutabilnim odabirima odeće, i plavom „spaljenom“ kosom.

Inače, slavni glumac nikada nije krio da se transformisao uz pomoć skalpela. Iako je priznao da je otišao kod „pogrešnog lika“ koji je 90-ih pokušao da popravi njegove bokserske povrede, gotovo svake godine je popravljao još nešto, a s botoksom je „na dobar dan“.

– Nos mi je bio slomljen dva puta. Imao sam pet operacija nosa i jednu kad sam razbio jagodicu. Morali su da mi uzmu hrskavicu sa uva da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zarastao kako treba – rekao je Rurk.

320067_mikirurk_ls
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vremenom ovaj glumac postao je zavisan od plastičnih operacija, a sva tragedija toga danas se jasno ocrtava na njegovoj gotovo izobličenoj faci.

– Uglavnom sam od njih tražio da mi vrate lice na mesto. Međutim, priznajem da sam odabrao pogrešnog hirurga i navukao se – rekao je on jednom prilikom.

Pored zavisnosti od plastičnih operacija, dugo borio sa i zavisnošću od alkohola i narkotika, a navodno je uz pomoć psihoterapije uspeo da se izbori sa svojim demonima.

Izvor: Kurir Stil

Najstrašnija smrt u Holivudu, talentovanu glumicu trudnu ubili članovi sekte

15 Shares
Share via
Copy link