Magazin Srbija

Srpske lepotice koje bi ove slike iz mladosti najradije zapalile (FOTO)

Jelena Karleusa
Foto: Printskrin/ Insrtagram/hvalaplasticaru

Da mogu, one bi ove slike satarile zauvek ali internet pamti lica ovih Srpkinja i kad nisu bile tako lepe kao sada. Tako se i dogodi da pre ili kasnije isplivaju fotografije poznatih iz rane mladosti koje bi najradije zapalili, piše Zadovoljna. rs.

S druge strane, neki čak i vole da ih objave kako bi zabavili svoje pratioce, a portal Zadovoljna.nova.rs prenosi  one fotke poznatih koje i ne vole baš da vide.

Edita Aradinović

Pored raskošnih glasovnih mogućnosti, Edita pleni i fizičkim izgledom, ali pevačica je jednom prilikom rekla da nije uvek bila zadovoljna. Međutim, operacija nosa joj je pomogla da ojača svoje samopouzdanje.

Sofija Milošević

Sofija je jedna od najlepših domaćih manekenki, ali ako pogledamo njene fotografije s početka karijere, možemo da primetimo da je imala par korekcija na licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neka tamo persona (@hvalaplasticaru)

Mada, i tada, a i sada, Sofija važi za jednu od atraktivnijih plavuša na domaćoj javnoj sceni.

Rada Manojlović

Pevačica je otkrila jednom prilikom da je na početku karijere dobijala mnoštvo negativnih komentara na račun fizičkog izgleda. Zato je i odlučila da sredi zube, o čemu je javno i govorila.

 

Milica Dabović

Milica je nedavno otkrila da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog košarkaške karijere.

I da, pored ovih fotografija iz mladosti, na kojima poznate Srpkinje ne izgledaju kao u svom „najboljem svetlu“, nikada ne treba da zaboravimo da je svaka žena lepa na svoj način.

Izvor: Zadovoljna.nova.rs 

Srbi misle da su lepi, a realno posle 25. ili filovani botoksom ili propali

Čitajte Luftiku na Google vestima

4.5K Shares
4.5K Shares
Share via
Copy link