zenski-adresar-blic-zena
Lifestyle Magazin

Najbolji ženski saloni na jednom mestu

Koliko puta vam se desilo da pitate kod kog lekara da odem za to i to, znate li nekog dobrog frizera, gde da odem na tretman lica? Da budu najbolji stručnjaci, naravno, i po mogućstvu u mom kraju? Da skoknem, obavim to, i budem mirna. I lepa.

Komšinica vam preporučuje jednog, drugarica drugog, kome verovati? E, pa vašim mukama je došao kraj. Mi smo za vas napravili jedinstvenu bazu vrhunskih stručnjaka u zdravstvu, kozmetologiji, estetici… Sakupili smo na jednom mestu, u našem Ženskom adresaru, listu klinika, salona za negu, relaks centara… i sortirali ih na dva načina da bi vam bilo lakše za pretragu – po gradu, odnosno opštini na kojoj se nalaze, i po vrsti delatnosti koju obavljaju.

Tako ćete samo pomoću dva klika, izabravši s jedne strane lokaciju koja vam je najbliža, i uslugu koja vam je potrebna, dobiti adresu i sve potrebne informacije o klinici, salonu, estetskom centru, zavisno već od tipa usluge koju želite. Izabravši u padajućim menijima ono što tražite dobićete za tren oka listu proverenih stručnjaka, njihove telefone, sajtove, adrese… Na vama je samo da odete i isto tako brzo kao što ste ih pronašli obavite ono što želite. Naši stručnjaci-saradnici iz Ženskog adresara imaće za vas i posebne akcije, popuste, poklone. Ovo je samo početak.

A da ćete biti zadovoljni uslugom – u to ne sumnjajte, u našem Ženskom adresaru su samo najbolji. I biće ih još, jer nam je namera da premrežimo celu Srbiju i ponudimo svim našim čitateljkama od severa do juga listu najboljih stručnjaka iz svih oblasti života važnih za život jedne žene.

Štedimo vam vreme, mislimo na vaše zdravlje i lepotu! Pripremili smo za vas sve ono što smo želeli i za nas, uverite se u to na našem novom Ženskom adresaru.

Blic žena

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share