Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2017. godine

ŠKORPIJA

Posao

Glavna tema vašeg interesovanja će biti kako da zaradite više novca. Kako ste u najboljem periodu za uspeh u karijeri, lako možete ostvariti vaše ciljeve. Uticaj koji vas u svemu ovome podržava, ipak zahteva da što objektivnije sagledate svoje mogućnosti, ne preterujete u očekivanjima i maksimalno se prepustite poslovnim kontaktima i aktivnostima.

Ljubav

Ukoliko već duži period osećate nesigurnost i nezadovoljstvo u vezi ili braku, posvetite se sebi i svojim željama. Sami sebi budite cilj. Ako u tome uspete, dovoljno ćete ojačati, i napokon svoju sudbinu uzeti u svoje ruke. Prave odluke su one, koje samostalno možete izvesti do kraja. Tako se možete izboriti za svoju ljubav, ali i dati sebi neke druge šanse. Prve nedelje novembra, mogli bi se ostvariti na ljubavnom planu preko vama bliskih osoba, ali i na putovanju. Potom, do kraja meseca, svi počeci kreću na starom mestu izlaska, kao i sa osobama koje vam ulaze u dom ili preko njih, ali tu je i neki interesantan komšija. Bićete vrlo izbirljivi, nećete lako prihvatati tuđa udvaranja. Trenutno vam je potreban zreo partner sa kojim bi ostvarili skladan odnos. Budite strpljivi i dobićete ono što želite.

Zdravlje

Vitalnost, dobro raspoloženje i izdržljivost će vas uglavnom pratiti.

Saznajte skrivene čežnje horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link