Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2017. godine

DEVICA

Posao

Prati vas dobar osećaj od početka neovembra. Ako tražite posao ili radite na premeštaju, novembar je kao stvoren za takve realizacije. Osobe sa kojima ste u dobrim odnosima i slozi, biće glavna podrška. Većinom se radi o ženama koje su spremne da vam izađu u susret. Povoljne okolnosti vam daju mogućnost da ispravite grešku od ranije ili da iskoristite priliku, koju ste nekada propustili.

Ljubav

Početkom novembra ulazite u jedan bitan životni period, kada je ljubavni život u pitanju. U vama samima se budi unutrašnja spoznaja, šta stvarno želite, kakvog partnera želite, da li se tu vraća misao o staroj ljubavi… Želja za pomirenjem sa partnerom sa kojim ste već duži period rastavljeni, biće vam ostvariva. Ako ste shvatili da je to ljubav vašeg žviota, pomirenje će biti uspešno, pod uslovom da je i kod vas i kod partnera došlo do sagledavanja pojedinačnih grešaka. Za nove ljubavi vam je naklonjenija druga polovina novembra. Pozitivnu, duboku emociju u vama bude osobe iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Ljubav će vam biti uzvraćenja na najlepši mogući način. Krajem novembra bi mogla biti aktuelna ljubav sa uticajnom ili starijom osobom.

Zdravlje

Napokon svoj život dovodite u željeni red, što će pozitivno uticati na vaš organizam i zdravlje.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link